Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam!
i sad ce seljoberi sve da vide u 3 dimenzije.. nema tu "te" publike odavno miki moj
Gazi plave male strumfove... Uvijek vjerna bordo armija !!!
U šujici je bio 10 puta dosada ,gledali smo ga u šujićkoj kinodvorani kralajkurcatomislava u ulici rvatskogbranitelja Mile Budaka pored ulize domovinske zahvalnosti ,ulaznica dvaes kuna ,pravo lipo!
Zaboravili ste napisati u kojem kinu igra film!
Pardon :D
pa zar Tuzla ima kino i kulturu odlaska u kino....koliko ja vidim - nema ! primitivci su uništili gradić Tuzlu p.s. Nema večeg sranja od gledanja 3D filmova...Nije ta tehnologina još uvijek na nivou i nakon nekoliko 3D filmova mogu reći - bez mene ko domina
Dolazio je Željo njima i prije na Tušanj :)
al ovo je 3D