Osposobljavanje dalekovoda
0
Struja u Mostar dolazi oko 18 sati
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bolje da im dodje pamet...sta ce im sturja. Jer od pola Mostara sto im je Bog dao, oni Stolac napravili od njega :( A Hrvati od svoje polovine New York. Ne treba vama ni struju dati lijena bagro... samo trazite pomoc, a ne radite nista ! pijete kahvu i igrate tavle lijena bagro ! Mrski pozdrav !
Struja nije došla, niti će dolaziti. Skidajte ovo sa portala i napišite kako jeste. Sutra ulazimo u 4. dan bez struje, što je čista sramota.
Struja još uvijek nije puštena. (19:25)
Ovo je laž al eto :) isto kao za zeljeznice...voz je tek sinoc prosao ka Sarajevu, tuga
Najcitanija vijest na najposjecenijem portalu u BiH: Sarajlija se u gaćama bacio s prvog sprata u snijeg !?
Svaka ti je ko iz Musafa!
Tolke hidroelektrane njima tako blizu, a evo treci dan struje nemaju. Pa to je katastrofa. Da se u Sarajevu desilo, letile bi glave...
Neka je ona krenula, pa kad stigne.
Očekujem struju u 18 onda :)