Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je istina sto je covjek rekao. zmije su medju najvazijim faktorima u odrzavanju balansa u prirodi. ne diraj je, nece te dirati. takav bi svako normalan trebao da bude.
Zmija nece ujesti ukoliko se ne osjeti ugrozenom od strane covjeka. Samo treba izbjegavati bliski kontakt. U vecini slucajeva, zmije pobjegnu od covjeka prije nego ih covjek i primjeti. Glodari su najveci prenosioci svih zaraznih bolesti, sto je historija i pokazala. Ubijanjem zmija omogucava se sirenje raznoraznih zaraza koje bi prosto pokosile stanovnistvo, kao kosa travu. Ionako nam je slabo razvijen zdravstveni sistem, jos pored svega sto nas je zadesilo, samo nam fali epidemija.
sto izbjegavati? ne pada mi napamet....radije cu im smrskati glavu kao sto cu internacionalcu kad ga uhvatim
ja ih ne bijem, ja kad je vidim, bjezim :D
Balkanci su poznati po tome da krenu u ubilačke pohode svakih pedesetak godina i da im to ne predstavlja nikakav problem,ali se zato zmija boje kao đavola.Činjenica je da zmije pri takvim susretima obično lošije prolaze(dekapitacija loptama,metalnim cijevima,lovačkim puškama...),i nikada im neće biti pošteđen život,jer Balkanac ubija ono čega se boji.Ali,zar je moguće da tako kršne dase i neustrašivi junaci pune donje rublje pri svakom susretu sa bezopasnim gmizavcem(naše vrste su uglavnom bezopasne i lako ih je razlikovati od opasnih)? Ipak,čini mi se da Balkanca najbolje opisuje ona izreka da je neznanje blagoslov,a da mu ratovanje i ubijanje dođe samo kao metod za održavanje fizičke kondicije.
ih, pa balkanci se boje baba roge ,ciganki,doktora s bocom, propuha,tople i hladne vode , a da se ne boje zmija koje ih mogu progutati.:))))
Kad Lijanovici naprave svoje proizvode od zmija u znak zahvalnosti :D
ubijmo sve sto gmize!!!!
UCILI SMO EKOSISTEM U OSNOVNOJ SKOLI ,SAMO STO JE RAJA ZABORAVILA ,PA TAMANE SVE PRED SOBOM !
Pošto su psetokrati uz pomoć svojih "ljubimaca" i payplova istrijebili mačke, ostaje da nas od glodara brane -zmije! Sve gluho i naopako...Na klixu je bilo više članaka o spašavanju džukela nego ljudi...tek će se sada paypall usijati. Mogu misliti koliko će miliona izvući od naivnih budala pod izgovorom da spašavaju lutalice od poplava...
Sama pomisao na zmije tačno mi guzica trni...
šta treba da ispitujem dali je otrovna ili ne.. kad je vidim opalit ću je lopatom u vugla
A zašto ne bi jednostavno pustio da zmija ode u zemlju odakle je i izašla?
Kaže frajer iz svog apartmana ...
E 'aj ti to dokaži i objasni uplašenom čovjeku, koji je i ovako u stanju šoka.. Treba što više ovakvih članaka, da informišu ljude koje je manje zlo..
Šta će ljudi , kad naša država nema dovoljno seruma