Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVICARCI TRAZE CESTICE NEKE TESLA PRAVI ELEKTRICNE AUTE A OVA NASA BOSANSKO BRDSKA STOKA SAMO NESTO SERE I SERE I SERE NISTA KONKRETNO SE NE DESAVA SAMO SUPLJIRAJU RAJU A NAROD NEPISMEN I GLUP OJ ZIVOTE
10 godina se hurcem mrdnulo šta se ovog tiče i sad odjednom u 5 do 12. Bakeere, ko te ne zna, skupo bi te platio....
Hebem vam mater svima!!! Svima vama bosnjacima patriotama sto se pitate za ovakva pitanja, sto prstom niste mrdnuli a pitate se, hebem vas u usta, jel moj amidza zbog vas u logoru bio, jel da se vi bogati te uzimate pare a nikakve koriste nema od vas jer ste nepismeni, zatucani, napaceni bog vas hebo
ima dokaza djikani, hebem vam pleme vase genocidno, nacionalisticko, smrdsko, sto ste ubijali ljude samo zato sto nisu smrdi, bit cete kaznjeni ili pravno odlukom da ste genocidni a vec jeste, a svakako osvetom hebem vam pleme
TREBA REVIZIJA, evo noborivog dokaza i zašto. NAime , kad tabiriš globalnu politiku samo prati šta Jevreji rade, a u BiH ako JOJ ŽELIŠ DOBRo samo prati DRagan Ćovića, PA ONDA SVE SUPROTNO OD ONOGA ŠTO ON KAŽE !! Naime, još godine 2010 reče fratar PErcia Jukić za Čovića: To je najbolji agent UDBE OD SVIH, kako je on samo čekao razvoj situacije pa da se zadnji prikloni Hrvatima, A SAD JE PRVI MEĐU PRVIMA !! A valjda frtari ako niko drugi imaju nos za NAŠE UDBAŠE !
Sto ti babo Alija nije rekao da ima i njegove krivice za genocid.Genocid u Srebrenici bukti,a Armija ni da mrdne.Slicno je Tito radio sa Jasenovcem nikada ga nije napao da oslobodi jadni narod,a tako je bilo i u Srebrenici..naka vam je na cast..
vjerovatno ima dokaze ali ne zeli nikom da pòkaze a ako nema i povuce se nek se ubije
lojavci, vi ne smijete ni prdnuti bez hrvata i srba. vi ste nastali od nas i zato pssst.
Joj kad se sjetim kako ga turski Imperator TErim utjera HRVATSKOJ na svjetskom preventvu u zadnje dvije minuta. Dva puta, nikad nisam Hrvatske vidio nakve očajne i iznemogle. Ako bogda nakon ove revizije ista stavr i sa Srbijom !!
Izabrani komentari (odabrana djela) sa Klix.ba komentara :) https://www.facebook.com/genijalni.komentari.sa.klix.ba/
Đe nađoste ovu harinu od Kurtčehajića, sad je stručnjak i za REVIZIJU ! Slobodno podnesite dokaze, a Međunaordni sud će od Srbije tražiti ORIGINALE ZACRNJENIH DOKAZA ! Eto makar narod glasao za BAkira , podnesite slobodno REVIZIJU a nek novi premijer Srbije mali SLoba Pačić kao protudokaz iznese dokaze agresiju BiH na Srbiju 1914 te atak Turske na Kosovo 1389 ¨!
Uopste ne znam odakle klixu ovakav naslov, kad u drugoj recenici u testu stoji sljedece: 'Profesor Suad Kurtćehajić u izjavi za Klix.ba kaže da se zahtjev za reviziju mora uložiti po svaku cijenu'
jedinstven slučaj na svetu i u istoriji - saradnici turske okupacione vlasti srpskog etničkog porekla postaju "nacionalna manjina", čak i "nacija" i imaju svoju državu!!!!!!!!!!!!!! potpuno šizofreno i nenormalno.....
Prosli put kada je pokrenuta tuzba 3 covjeka su uzeli silne pare,vidio Bake feninge sto su ostali iza njih, pa da uzme,da ne propadaju,kao sto propada sve za sta on uhvati ...... Moj Alija moj koga si nam u amanet ostavio!!!!!
Moja pretpostavka: Revizija tuzbe se sigurno pokrece i to posredstvom Softica.Dokaze koje su trenutno isti skupili padaju,ne zbog cinjenice da isti nisu relevantni vec zbog nesposobnosti tima na cijem celu ce doticni biti da iste prezentuju.Izbacivanjem Geoffreya Nicea smo izgubili i posljednju sansu da se Srbija proglasi krivom.
Moja pretpostavka: 1. Odbacivanje zahtjeva znači : znali ste za dokaz u 2010. godini a sada ga dostavljate - prošao voz) 2. SDA - "POKUŠALI SMO SVE" - narod zna !!! (zna k****c moj)
No shit, Sherlock.
zasto ne objavite vijest da je ubica dzenana memica sin alije budnje? koga se bojite
Bitno je da ima o čemu narod raspravljati dok Bake i ostali parčaju ovo malo zemlje sto nam je ostalo ..... dokle vise preljevanja iz supljeg u prazno ..... no coment !!!!!