Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni su ponekad opasnije one dvonoge sto stoje u minjaku i vrebaju pored puta😂
E bas neki dan bilo ono jako sunce i vruce, a pored moje kuce ima jedan stari zid, a u dnu zida ima rupa, i ja vidim izlazi zmija, i kako izlazi ugleda mene i pita je li bio na klixu ikakav clanak o zmijama, reko nije, kad se ona odma vrati nazad.
odakle vam slika moje punice ?
tako je, izborna godina sada sve zmije i pacovi izlaze
pozz za zmije
Mole se ljudi da ne ubijaju zmije jer su i ona ziva bica. Pametnije bi im bilo da pogledaju zmije za koje glasaju, a ove sto pužu, one će otići same na svoju stranu .
Bilo bi lijepo da se zmija moras pazit samo po planinama, po krsu i tako dalje, problem je sto cekas kad ce ti u centru grada iz kanalizacije izletit
ks ks
Bolje da predzu u salafizam te zmije,same se raznesu..
Upozorenje.. Sam to vaźi za Muśkarce.. ZMIJA ZMIJU neće..
po.erem se strucnjaku na glavu. pa jel dosta prepadanja naroda? ili je to popularno samo
Zasto ne kazete na kojoj lokaciji se nalaze , ovako kuda god idem moram razgledati lijevo-desno
naseliti jastrebove, kobce, mungose po Hercegovini, itd.
Zmija, zmiji grize rep...majke mi.
koga su gusteri ujedali izmija se boji