Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mensečini da na ovom sasatnku nema ni jedne face iz Rogatice. NADREALNO I ZASTRAŠUJUĆE !
ali zato pola sale iz Stoca... poznata narodna....
@brundo RUku na srce rušili su i komunsiti ! ALi nisu imali muda da grade na srušenoj. Kakav je sad zajahao GAZIJA ušćuvaj na bože SDA !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta god ko kaze, bravo za SDP. Bakir i SDA nas 'brane' rusenjem spomenika, zavrtanjem vode, smanjenjem penzija, rezanjem aviona BiH. Nemojte nas Bakire vise branit, nek se ovi vrate, kakvibgod da su nesto i urade.
Pa bili su i jok, nista, pomnozili nas sa nulom..sad kad odmaraju bi da sta palamude..dole SVI!! Dajte nam stranku obrazovanih!!
Misljenja sam da treba sprijeciti gradnju, iako bi mi bilo draze da ovaj skup nema karakter predizbornog skupa. Nisam simpatizer crvenih, ali pozdravljam ovaj potez.
skupila se govna koja su bila protiv i otkopavanja ovih ostataka a sad lafo zaštitnici
Ma ovo ce Golos da postakli onim tigrasim gofno staklima. Ima da bude x puta bolje
Neko je bacio oko na ovu lokaciju...
Sve sami "stručnjak" iz SDPa, da SDA kaže treba ostati Tašlihan, ovi bi bili protiv i rekli treba rušiti
Strucnjaci a pod pokroviteljstvom SDP-a. Gubitnici i hipokrite, dabogda ni jednog glasa osvojili.
Sasa Magazinovic, SDP!!! E ovo je stvarno dokaz da politika pocinje tamo gdje cast nestaje.
Za vrijeme crvenih 90% ljudi nije ni znalo za Taslihan,i da su se oni pitali ovo nikad ne bi bilo ni otkopano...sad oni kao glavni zastitnici...mrs!!!
jel to jedino sto vam je u seheru ostalo od osmanlija? Toliko ste napredovali da nije austrugarske bilo jos bi virili iz kasaba i vozali se konjskim kolima.
Crveni su imali nekoliko sansi i nista kao i zeleni.
Sve to izubijati govljivim motkama odmah nakon izbora. Preko puta su u parku milion Tuskih KM plus još novca od općine iskoristili da naprave džamiju NA OSTATCIMA ČUČAVCA ! Da je Turska željna nečega mogla je milion KM uložiti u Tašlihan jer je svakako njen ! A kakva je mutljaža u tome i koliko je BAkir glavom i bradom osobno ugrađen imaju istražni organi ! To se on prihvatio grada ko Sebija zdravstvenih ustanova i ne vadi nam ga !