Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine! Očigledno je da poznajete materiju ali obrazlagati ove solucije klix populaciji je gubljenje vremena. Mi smo ko ona dvojica staraca iz Mapet Šoua.... Samo seremo i negodujemo sa balkonske lože. 🙌
@SheRains Sretan ti rođendan lafice! :)
Ovo niđe na svijetu nema
al baš niđe
Idite u Zenicu dtručnjaci pa pitajte ljude u VIK-u kako su riješili probleme. A riješili su ih.
Nikakav koncept u vodovodu ne pomaže dok za sadašnje stanje nebudu odgovarali oni koji su pojeli, popili i popušili na desetine miliona eura! A projekat ponuditi na izradu samo onima koji sa sa Sarajevskim vodovodom nemaju nikakve dodirene tačke!
Problem je sto kada su japanci, prije 15-ak godina htjeli da daju donaciju da se obnovi cjela vodovodna mreza, na mjestu nekog direktorcica koji je trebao da sprovede cijelu stvar u djelo sjedio je lokalni papak koji je htio svoje dobavljace materijala izvodjace radova s kojima bi bio u talu. Na nasu nesrecu, japanci su insistirali da se materijal kupuje od japanskih firmi ( sto bi nam samo bio plus), i da oni biraju izvodjace... Medjutim, kako to obicno biva prokekat je propao u bosnia/ simpletone style-u... Eh sad nam treba kredit, da bi hitno popravili istu tu mrezu. Bit ce tal, opet samo sa drzavnim parama a ne sa japanskim :-) bleeeee
GODINAMA čista voda curi iza sjeverne tribine stadiona Koševo, u ulici Halida Kajtaza kod želj.stanice, u Alipašinoj na dijelu od stadiona prema Ciglanama...niko da popravi!
Slika i prilika svakog "preduzeća" u ovoj vukoj.ebini https://www.sendspace.com/file/9z6cdm
Treba svu mrežu zamijeniti novom i tu je problem jer to košta par stotina miliona eura... Znači ljudi redukcije u Sarajevu su postale normalna stvar i neće prestati idućih xy godina... Do tada uvođenje i najmanjeg reda sa neplatišama i ilegalcima je svakako dobrodošlo no to nije dovoljno za glavni problem - raspadnuta infrastruktura koju treba izgraditi od nule.
Mafijaska organizacija SDA nije ama bas nista uradila za proteklih 20 godina
Komunisti su za građane izgradili sistem vodoprivrede, elektroprivrede, komunalne privrede i druge sisteme da bi država funkcionirala a njeni građani bili slobodni ljudi. Teško je danas djecobjasniti da su njihovi roditelji živjeli u sistemu kojim kojim su upravljali inteligentna bića iz svemira (komunisti).
Moze li TL;DR ???
Kao da smo u srednjem vijeku, ako se hoćeš tuširati iz 12 moraš iz lončića
Ne smijes ga zabiti iza ponoci.
koje komedije
Zna Đevad znanje, zna! Sve to stoji, ali na kraju ono "namjerno sam preskocio... ko je kriv" -neprocjenjivo! Jer, time se ponovo potvrdjuje da je STRANKA u zadnjih vise od 20 godina bitnija od STRUKE. Zbog Stranke su drzavna komunalna preduzeca zavijena u crno. Zbog Stranke je bitnije da danas uvali 20 neradnika zbog 50-100 glasova, pa makar sutra ti isti nemali pitke vode, i dr. normalne komunalne usluge za gradjane. Pod STRANKA -stavite onu i one koji su vam, smijuci se sa predizbornih plakata od '92. naovamo, doveli do danasnjih redukcija vode u glavnom gradu BiH.
dobar, poucan i zanimljiv clanak...
dobar, poucan i zanimljiv clanak...
uzalud Vam trud sviraci,BALIJA je "strucnjak",za sve,pa tako i za vodu !