Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram priznati da stvarno lijepo izgleda
@WoodsOfYpress Priznajemo, ugusismo se priznavajuci. Al sreca pa imamo planine, pa mozemo ponekad otic tamo i udahnut. Steta sto nas to ne moze drzati pet dana.
Vjeruj mi kada hodas da nije uopšte tako, mnogo neravnina ostalo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
632.000 KM za ovo? hahahahahahahhahaha Ako vam kazem da je 300.000 € kostala hala, okolina poplocana i asfaltirana, masine i zaposleno 70 radnika za 8 mjeseci sve gotovo onda me zanima sta ovdje vrijedi preko pola miliona? Paljeni granit kosta 80 KM po kvadratu sto za ovu kvadraturu iznosi 100.000 KM u plocama, sta kosta 530.000 KM molio bih lijepo hahahahah
300 kvadrata oko predsjednistva je kostalo 300k KM
Ovo je i jeftino sjeti se samo stakleno-drvene hale od 250 000KM pod pokroviteljstvom Hadzilopova...covjek ubija tendere i budzet. Postenjacina teska, Pravobranilac mu uhapsen, Nacelnica koju je sam postavio uhapsena...a on jadan kao prvi i glavni covjek nista nije znao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukinite DOWNTOWN, bruka!
Lijepo ,ali do kad...
Džaba ocam'
Moja ulica ❤️
malo baca na Stradun
Dovoljno je da na internetu ukucas...streets in london, amsterdam, wienna i kopiras slike...objavis tender i kazes, ovako hocu da izgleda....A nasi ko da izaberu vodoinstalatere da projektuju i odrede dizajn i onda to lici na ovo sto sada imamo.
Da li je slučajno katolička crkva u centru grada...
@hRvat ..... namjerno je tu gdje jeste ! .... i šta sad ?!?
@hRvat .... i da , ovo je katedrala , ne crkvica !
nekad firme danas kafići, trgovine i banke
Dobro je nisu puno hapnuli, očekivo sam da će bit bar 2 miliona
zar nije bio neki Konkurs raspisan za neku urbanu arhitekturu na ulici? hoce li stvarno ostati ovako samo bez igdje icega?
500KM po metru kvadratnom. Jeftino
632.000 KM pa dragi ljudi, za taj iznos su mogli napraviti 3 kuce za socijalno ugrozene, penzionere i ostale kategorike. Samo neka se krade i uzima. Sramotno!
Napravili da na prolječe ljetne bašte postave
Ćisto pranje novca, uništiše sve što je valjalo
U Sarajevu nedostaje u centru jedna džamija kao Plava Džamija u Istanbulu