Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanac jesam al mi fkt vise ides na racku sa ovim mame mi
j.e.b.o vas ovaj cenzurisani portal. ljudi prestanite posjećivati ovaj fb. portal. nama što nemamo profil na fb. daju samo neke mrvice za komentiranje, iako smo ih mi stvorili. žele na silu da otvorimo fb. profil. lažu da im je porasla posjećenost portalu za 20%, otkako su promjenili ime. mislim da im je posjećenost opala za oko 75%, što moćete i sami primjetiti po komentarima. BOJKOT, ne otvarajte više ovu stranicu.
mamu moš sebi sinu svinje i majmun
@Buhari Ješta ta sve je halal što ne rokče ha ha mamu li vam drogersku .....a dimvi za harame je a cugate za Bajram kao u priči.......
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
@leki: Šišha je halal a alko je haram
Ma slabo ko i pusi, mozda nastavnici, sad se ucenici drogiraju i piju. Da li je i to zabranjeno?
Daj Boze da se zabrani u svim javnim ustanovama kao u svim zapadnim zemljama. Dosta mi je vise da dismr na cigare posle svake kafe...ovi pusaci nemaju uopste obzira ni za koga, a kamoli za djecu.
Je li važi i za naimcatelje znanja?