Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ne udarite po dzepu nacionaliste gradjani nece osjetit napredak.
Jel itko ikada vidio da su ovi zeleni nesto uspjesno napravili u zivotu. To su sve filozofi i uhljebi, a realnost ih ne zanima. Sankcije RS-u bi nastetile svima, a ne bi nista postigli, kao sto nisu bilo koje sankcije osim izazivanja jos veceg inata. Dodiku je bitno da ima par piva i litar rakije, uz okrenut poneko janje, uz sankcije bi mogao zivjeti 200 godina.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/repovi-rata-niti-je-praljak-heroj-niti-herceg-bosna-uzvisena-i-sveta-jer-su-za-njom-posvuda-ostali-krvavi-tragovi-za-koje-su-najodgovorniji-franjo-tudman-i-susak-1151454
10 miliona Srba koji imaju vojsku, inzenjere, Rusiju iza ledja, naspram 1.7 miliona Bosnjaka koji imaju cevabdzinice, burekdzinice, kafice i trotoar ispred presjednistva. O cemu pricamo? Koga bi vi podrzali, onako iskreno? Gdje ima vise novaca, interesa za ulaganje. Pa Erdogan ulaze samo u Srbiju, a Bosni samo sadaka i koji rahatlokum za Bakira da zasladi uz kahvu.
Realno kome trebaju sadaklije, sta od njih imas u zivotu. I Arap ti jednom udijeli sadaku i kaze ajd sad mrs da nisi dosao drugi put
Gospodža na platnom spisku SDA. A kaže da bi više voljela da je plaćaju Srbi jer voli sljivovichu.
Najbolje to NATO smiri, al mogu i sankcije.
Potrebno je napraviti antifašističku državu BiH, državu svih, a ne samo potkovanih papaka.
samo po depu onda bratstvo i jedinstvo funkcionise bez greske...
Al ljudi baljegaju isto svaki dan…pa radite nesto p…čka vam “materna”
pocela je uhodana sema od 90 tih..vi ih udrite a mi cemo ih kao branit i biti na njihovoj strani...imate fore mjesec..
Za sankcije glasaju nejake partije tipa Zeleni i slično. Za Evropu demokratska dortignuća važe samo unutar EU a izvan ne važe, a posebno kada je Bosna u pitanju. Ovo smo jednom doživjeli od Evrope pa ne treba da nas više iznenađuje a i glupo bi bilo da nakon agresije 91-95 to očekujemo. Ako Amerika ne reaguje onda će agresija na Bosnu biti nagrađena i nakon 1000 godina dio njene historijske teritorije će biti bespovratno izgubljen.
Zadnjih da sve neki seljaci zabrinuti za BiH. Vidi ove smdi na svinjac, a pametuje.
Ma kakve sankcije. Koliko im treba da to shvate. To ne pije vode. Treba akcija; brza, obimna, djelotvorna...
Dodik svojim secesionizmom i unitarizmom vodi Bosnu i Herecegovinu u sukob za koji ne znamo kako ce zavrsiti. Postoji opasnost i od eksalacije regionalnog rata. RS ima potpunu autonomiju i suverinitet, čak i više prava nego što joj pripada s obzirom na okolnosti u kojima je nastala. Unatoč tome RS vrši represiju nad drzavom i blokira je gdje god može.
Nizozemska, ljevičari i njihova uloga u Srebrenici HAHHAHAHA
Zabrinuta je Evropska unija
Ne treba te vi uvoditi vase jalove sankcije.. Vi trebate uvesti sankcije Tuzilastvu i VSTV i pojedincima sudijama, zabraniti ovima djelovanje i naci PRONACI GLAVNOG TUZIOCA da samo sprovede odluke Ustavnog Suda BiH. I problem ce biti rijesen..
Ma kaka EU