Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi koji vode katolicki narod u Bosni su prolupani ideolozi koji jos uvijek nemaju viziju sta hoce... Ista bagra kao i dodo nadaju se necemu sto im je matica nekadasnjeg gargamela frankestajna obecala , medjutim ; Hrvatska koja ce uskoro uploviti u vode Evrope , polako ali sigurno se distancira od ovih gavranova koji gacu li gacu i idu putem dode koristeci vrlo dobro njegov nacionalizam i ljubav prema rodjenoj zemlji . Sljam i bijedne kukavice....
@ BH predsjedn... Ko bude glasovao za gospodina Željka Komšića iz bratskog nam naroda hrvatskog, člana bratske nam partije SDP, taj na dan izbora NE MORA klanjati a biće mu upisano kao da je klanjao dva puta. Štaviše, oslobođen je namaza do kraja godine. Tita mi!
Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, da bi vazda sretna bila! Mila, kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina. Mila, kuda si nam ravna, Mila, kuda si planina! Teci Dravo, Savo teci, Nit\' ti Dunav silu gubi, Sinje more svijetu reci, Da svoj narod Hrvat ljubi. Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije!
oj djevojko điđo moja
Koja himna svira na zadnjoj slici???
Kad čitam ove komentare shvatim koliko jedni drugima ništa ne možemo i koliko imamo različite stavove koje nitko ne može pomiriti...pa Bože moj zar smo svi toliko prokleti i Hrvati i Srbi i muslimani...nikad nećemo vjerovati jedni drugima nažalost...ne očekujte od Hrvata i Srba inicijativu,ako ste najbrojniji inicijativa i dobronamjernost treba doći od vas muslimana,vama na kraju krajeva najmanje odgovara ova situacija,čak ne možete slobodno ni putovati kao ljudi
bosansko katolicki interes je od neuma do save i od une do drine, upravo kao i interes bosanskih muslimana i pravoslavaca. to je interes bosnjaka i nihove drzhave, jer se tako cuva drzhava od dusmana.
Strateški interes Bošnjaka je Željko Komšić, predstavnik hrvata u troglavoj aždahi zvanoj predsjedništvo BiH-a.
Ajd\' Covicu ne lupetaj, tako ti svega sto si pokr\'o! Kome pamcenje doseze dalje od 90ih zna da je Neum bio krs i vukoje.bina dok se clanovi Saveza komunista SRBIH (cini mi se tada i tvoje partije!) nisu sjetili pocet pravit vikendice. Mislim da je postojao cak i Dom zdravlja u kojem niko nije htio doci raditi, pa je nekako izmoljeno par lijecnika, ako se ne varam bas iz Stoca i Capljine i to Muslimana da dodju tu zivjeti. Toliko o dugoj povijesti Neuma. Stolac je vec pretvoren u nesto sto nikad nije bio, pa ne znam, mozes jedino vratiti Bisnjake i Srbe, da bi bio kao nekada. A vidim tebi je jednako lijepo i dobro i u Sarajevu i Mostaru i Banjaluci, lova od svuda isto mirise, tebi se bas isplatilo \'borit\' za hrvatski interes, rezultat- milijuni na zeninom bankovnom racunu. Treba stoga za tebe glasati, steta da se saldo ne udvostruci u naredne cetri godine.
I jedino muslimani koče popis stanovništva jer se bojite koliko vas je ostalo u BiH
@Bošnjak hahaha čuj sreća za Hrvate...pa redikulu jedan sreća za vas muslimane da se mi i Srbi ne možemo dogovoriti ništa...a Hrvati su snaga sami za sebe u BiH,ne trebaju nama Hrvatima nikakvi saveznici u ovoj zemlji nego normalni ljudi za pošteni i pravedni suživot
Hrvati nisu stup ove države upravo zbog tvoje stranke glupane, koja je radila na iseljavanju vlastitog naroda dvije decenije.. Sreća je za Hrvate što Bošnjaci i Srbi ne mogu da se dogovore ni oko čega, ali ako bi to htjeli, referendumom bi mogli konstituivan narod poslati u nacionalne manjinu, jer vas ionako nema više od cigana.. Ali mi Bošnjaci smo srećom merhametli narod..
Ma nesta si pogresno razumio. BHHrvatski politicari dijele samo u skladu pomirenja....ali oni gl.upi Bosnjaci....i onda ne tretiraju BHHrvate na njima odgovarajuci nacin?
Strateški interes hrvatskog naroda i HDZ-a BiH su Neum i Stolac? STOLAC 1991 BOSNJACI 8,393 HRVATI 6,113 SRBI 3,912
Pa ako vam je npr. Neum prioritet, sto dopustavate, da ga Hrvatska ekonomski zapustava, da prave zaobilaznicu oko Neuma? Gdje su te vase investicije? Predpostavljam, da su i za to Bosnjaci krivi? :-) Ne brinite, Neum je Bosanski strateski interes, Bosnjaci bi ga zadnji predali. Ali fino, da se je ovaj dusman okrenuo malo i na druga pitanja, a ne samo na ono jedino i \"najvaznije\" u citavoj kampaniji: HB. Heves prava i ekonomski polozajaj Hrvata u BIH?-Onda biraj HDZ-BIH :-)