Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj prihod od 4 miliona je piša sa kojim državnim resursima i kapitalom oni raspolažu...
Vidim svi se uglavnom finansiraju iz budžeta, pa kad dodamo onolike vlade, parlamenti, nevladine organizacije, raznorazne kvazi boračke organizacije, propala javna preduzeća... nije ni čudo što se ne može izgraditi 1 cm auto-puta ili uložiti 1 KM za neki prosperitet.
imal kakav podatak koliko je para iz budzeta otislo na stranke a koliko je ulozeno u sport??
Možete da pišete komentare na Klix.ba o tome kako kradu i kako nam je loše. Zašto vi ne radite nešto da nam bude bolje svima u ovoj državi? Ako mislite da ste sposobniji onda se uključite u te stranke i mijenjajte ih iznutra, to je jedini način.
Svaka radikalna stranka u svijetu je krala koliko su mogle, zasto nebi SDA.
Normalno da ce ostvariti sve zivo pokradose, u bosni je parola ko koga prevari dobro je.
U Zenici je to prava masinerija mafijaska upravljaju svim zivim i nezivim ,izbori se blize nadat se samo da narod opet nece biti GLUP i slijep
eto vam pa se vi borite za suverenu nezavisnu bih.
Skup Domišljatih Akcionara,oni zaista vole ovakav narod ma koje vjere bio,zato lahko plivaju od izbora do izbora.Skidam kapu ovim minhauzenima.
narode gledaj i placi
SDA GmbH
Ostvari se ona iz rata: "SDA! Demokratija! Niko neće pobijediti nas!"
Ostvari se ona iz rata: "SDA! Demokratija! Niko neće pobijediti nas!"
beeeeeee beeeeeee
Mozes Bakire dok se zetu uolacuju milioni maraka,,,a narod telad pa i dalje suti i gleda kako nas pljujes u lice ,,