Komentari (471)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo li vam Dzaferovic familiju, marginalac, uhljeb ... nemate pojma, samo ste glasali jer je Sda, smrdovi jedni obicni ... hebem te drzavo. Seljacine jedne, fuj!!!
komšić ne vadi hahaahah to zlatni ljiljaneeee
kmeee kmeee krepajte kmeri
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Avaz u ponedeljak: "RADONCIC UBJEDLJIVO TRECI"
Ne ne, Avaz ce pisati da je krađa i da je Radoncic pokraden za bar milion glasova 🙂
ahahahhaahahhaaha najjaci komentar veceras
https://youtu.be/jqHlUfPJPwU
https://youtu.be/jqHlUfPJPwU
https://youtu.be/jqHlUfPJPwU
NAROD JE REKAO SVOJE. DUSMANI SACEKAJTE 4G MOZDA VAM SE POSRECI PA SA 4 DODJETE NA 3 MJESTO ILI SA 5 NA 4 HAHAHA
ti si sigurno neki SDA-ovac
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Bar su Čovića uspjeli da izbace. Ipak neki napredak.
Tražimo od kabadahije Magazinovića da ispuni obećanje i pojede glasačku kutiju..
Dzaferovic je uhljeb i lopov kakvog nigdje nema. Citavu familiju je uhljebio i zaposlio. Dolaze nam edukovani ljudi, ali neka, sta će glupi Bošnjo, bitno je da se kuka i žali ali glasa se za iste. Glup narod, lopovi predsjednici. Sami smo krivi.
https://youtu.be/jqHlUfPJPwU
Hahahahhahahah ovo je vise postalo zalosno jadno i smjesno i sve,boze dragi, svi se zale vlada vako politicari ovako sta nam rade, pa narode vi ste ŠUGE jos vece STID da vas bude kad glasate uvjek za iste, dabogda hljeba nemali fuj gadite mi se...
Ode sve u tri materine....
Jao Elene Čaušesku što joj je drago što će biti zastupnik. A petarde iza pucaju ko da je Nova Godina. Molim vas ko zadnji izadje iz BiH nek ugasi svjetlo, ovo je definitivni kraj svih nada za bolju budućnost...
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
STOKO!!!!!!!!!!
Dje Radoncic? Bolja buducnost,ovo ono? Lider Bosnjaka😂