Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a grcamo u dugovima, zaduzeni za slijedecih 100 godina, idioti mrtvi, na lijekove novac trosili..
... a nema za bolesnu djecu ?
Svaki iole dobronamjeran, pošten i vrijedan čovjek koji voli ovu državu i njene narode i nada se boljim vremenima, treba da glasa za ovog čovjeka Hadzikadica. Alternative nema! Sve ostalo smo više puta probali i vidjeli da ne valja.
Na lijekove potrošili srazmjerno troškovima kampanje.
Ko želi dobro samo za sebe, glasaće za Radončića. Ko želi dobro svojoj djeci glasat će za Hadžikadića Hadzikadic2018
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kaže kako će Hadžikadić nema stranku? Pa ako bude pravne države, ove stranke neće moći sastaviti većinu nikad jer će pola poslanika biti ili na suđenju ili u zatvoru. - https://mirsadhadzikadic.ba Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #novaBiH
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Svak' za svoju stranku - svi za Hadžikadića! #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
a koliko ste vi potrosili i na sta..na ono sto vec znamo...koliko vi primate i za sta...koja je vasa uloga
Keep calm vote for Hadžikadić #ijasamiskra
Ima se moze se.Sve ce to sirotinja platiti
A za ciscenje tih divljih bilboarda koliko ce kostati ?
NETAČNI PODACI. SDP I SBB SU POTROŠILI STOTINE HILJADA NA BOTOVE I LETKE. NEREALNO ZA HDZ JA SAM SVOJIM OČIMA VIDIO NAJMANJE 50 BILBORDA SA ČOVKETOM
Nikog razumnog sa ovim reklamiranjima i bilbordima nece prevarit jer su mjerilo u proslom mandatu postignuti rezultati ili promasaji kao sto je od najprostijih UVODJENJE AKCIZA I KAO POSLJEDICA LANAC POSKUPLJENJA, a njihove price i dijeljenje upaljaca to nista ne vazi.
SDA je stranka koja je najzaslužnija stvaranju države Bosne i Hercegovine, učinili su bošnjačke dijelove BiH najrazvijenijim u državi, samo hrabro uz svoj narod, Bošnjače, stani!!
ušuti botino, uhljebu jedan, dabogda ti sudbina zavisila od njih do kraja života! Ustvari, i zavisi već, prodao si svoj glas i obraz i čast i poštenje kako bi te stranka zaposlila u nekoj firmi. Sad ne smiješ prnuti, razmišljati a kamoli šta reći bez njihove dozvole ukoliko se i malo ne slaze sa El baketovim svijetonazorima.
haj sto ove nacionalisticke balijske stranke po federaciji trose i levate narod godinama ali sto ovi cetnici iz RS-a levate njihov narod, jao,jao, ne znam kome da dodijelim nobelovu nagradu, da li najglupljem narodu svih vremena ili ovim politicarima za najbolje levachenje gradjana ovaca