Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle poceli ste i vi sakupjati politicke poene za 2014.Ali na zalost ljudi su upoznati sa vasim radom i svim onim sto ste uradili protiv gradjana i ove zemlje.
svaka ćast sbih
Ma svaka cast SBiH jedini koji nesto rade i u svojim redovima a i za BiH ko god kaze da mu je sada dobro kada Haris nije tu ili je dio vladajuce strukture ili mrzi BiH odnosno dolazi iz cetniteta i zadnja opcija su halucinacije. Samo zivot je poskupio za 35% i vise u cemu uzivate? Molim dragog boga da da se Haris vrati a ne da me predstavljaju razni trgovci Bosnom ratni i poslje ratni profiteri sljam sljama dno dna fuj fuj fuj.....
prestanite "spasavati" bosnjake!
zar sbih jos uvijek postoji... imali su priliu, bili na vlasti, svasta zeznuli i sta sad? fuj.
samo neka se potpaljuje...izbori blizu
Probudili se kameni spavaci ez-bihovci i ez-be-beovci :)
sta je su ovi iz sbih-a uradili??? unistili nas zajedno sa sda i sad imaju nesto pricati
Zalosno je da im na isti nacin pocinje svaka kampanja za naredne izbore.
Vi iz SBIH samo pokusavate da okrivite druge,a zna se dobro koliko ste zajedno sa SDA lopovima nanijeli zla ovoj zemlji.Svi ostali zajedno to ne mogu uciniti.Uostalom ko jos slusa SBIH sta govori.
samo traze bilo kakav medijski prostor, po svaku cijenu...fuj
joj sto ne mogu ovih jeftinih poena
nemaju o cemu pricati pred izbore pa su eto odlucili bilo sta piskarati
SBiH redovno preko zrtava rata pokusava da ubire politicke poene pred izbore, jadno!
100% BiH, jel to ona stranka? Postadose stranka saopstenja...
Ova stranka nema vise smisla postojanja...