{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stranka za BiH želi mjesto predsjedavajućeg Vijeća općine

F
FENA
29.10.2008. u 12:38
0
4
Stranka za BiH želi mjesto predsjedavajućeg Vijeća općine
0
Stranka za BiH želi mjesto predsjedavajućeg Vijeća općine
Predsjednik Općinskog savjeta Stranke za BiH Zenica Zaim Imamović Kaze izjavio je danas na pres-konferenciji da ova stranka namjerava započeti pregovore sa SDA o mjestu predsjedavajućeg Vijeća općine Zenica u novom sazivu.
Ukoliko pregovori urode plodom, jedan od trojice kandidata SBiH, koji su na proteklim izborima osvojili mandat u Vijeću općine Zenica: Enes Imamović, Senad Buro i Suljo Čolaković, trebao bi se povući. U tom slučaju mjesto predsjedavajućeg Vijeća pripalo bi Nebojši Nikoliću, koji je po broju osvojenih glasova među kandidatima Općinskog savjeta SBiH osvojio 4. mjesto.

Potpredsjednik Općinskog savjeta SBiH Zenica Dževad Hamzić rekao je da je ova stranka u općini Zenica postigla rezultate koji odgovaraju stanju izbora iz 2004.

«Nešto slabijim rezultatima od očekivanih doprinijela je negativna kampanja pojedinih medija, ali i loši potezi i imidž nekih funkcionera Stranke za BiH na višim nivoima vlasti», izjavio je Dževad Hamzić, potpredsjednik Općinskog savjeta Stranke za BiH, Zenica.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: