Silajdžić za Predsjedništvo BiH
0
Stranka za BiH predala kandidatske liste
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove godine dižem cjenu. Dvije junice ako trebam glasati Harisa. Jednu za ove izbore a još jednu što ste mi ostali dužni.
To Haliloviću ministre za ljudska prava i izbjeglice. Koliko si obnovio novih domova i koliko se ljudi vratilo u svoje domove. Možeš vjerovatno nabrojati na prste jedne ruke. http://database.cin.ba/prikaz.php?subjekt=28 imovinski karton ministra (ne)radnika i ublehaša.
koja li ce ove godine bajka biti ispricana??? Bas me zivo interesuje
poslije ovih izbora vasnigdje nema, barem u krajini pusite momacki, hamdija gazi sve pred sobom :)))
Ministarstva u kojoj su ministri iz Stranke za BiH kako je navedeno u revizorskom izvjestaju su najvise krsila zakon i najvise novca potrosila ..... Koju ce sad don Hare demagogiju da proda glupim Bosnjanima, prosli put je bila prica o 100% BiH a poslije 4 godine njihove vlasti nikada manje Bosne nije bilo .... sad ce Hare da objasni kako je stvorio RS i legalizovao je u Daytonu i kako je to bilo ispravno a narod ce mu povjerovati he he he he
Poderace te Fahro. Vrijeme je da Sandzaklije preuzmu vlast i uvedu red u ovoj drzavi. BIH4EVER!
Tooooo, idemo Hare!!!
A ko ce ponuditi junice za glasove??