Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ces ti HARISe ponovo prvi covijek Bosne I Hercegovine samo malo strpljenja. SVI ZA STRANKU SBIH na slijedecim izborima.
iranci su jako fini ljudi ali im vlast (hodze) zasluzuju da vise na kranovima !
@ ampak ti ko i Hrvat trebao bi znati da je tvoj KORIJEN u IRANU, znaci da su ti Iranci jako bliska familija :)))))))
Svaka cast stranki za BIH, Silajdzicu , ko sto oduvijek misem DA STE JEDiNA POLITICKA STRANKAU RBIH-i KOJIMA JE DRZAVA PRIJE SVIH OSTALIH INTERESA !!! Pozdrav i naravno dobra vijest !!!
blago Harisu sto je onako malen pa bez problema stane u guzicu bilo kojoj stranoj organizaciji ! a i sto je fleksibilan, pa mu valjaju sve strane organizacije, od americkih do iranskih ...
Jedina stranka kojoj je Država na 1.mijestu!
Ovima ide moj glas!
Ma uvijek me preplaši kad Stranka za BiH nesto pozdravi, ali ovaj put se slazem s njima.