Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidiš face na skupovima ove stranke svako bi pomislio da je neka komemoracija.
Kako oni misle da funkcionira školstvo, zdravstvo, policija ... ako ukinu fiskalne prihode? Ovo im je takva ubleha da je smiješno i naivno u isto vrijeme. Samo ljudima bacaju bombe, dok se ustav ne preuredi mogu svirat klincu.
Kako svi oni znaju šta treba uraditi da bi se standar penzionera povečao! Pa gdje su bili do sada. Sada na pustim obečanjima žele dobiti glas penzinera! A nije ih malo, posebno nije malo onih gladnih, koji će povjerovati! Živi bili, pa vidjeli. Ako uzmemo za primjer jednu minimalnu penziju od 326,27 KM i ako znamo da je penzioner MORA cijelu potrošiti i za sve što kupi dati 17% PDV, onda tom penzioneru ostaje oko 270,00 KM za preživljavanje, a kako preživljavaju, to samo oni znaju. I sada politička stranka igra na tako jaku kartu gladnih???! Doveli su ljude do ruba egzistencije i sada im nude nešto što im po zakonu pripada i nešto što nikada ne mogu ispuniti. Trebali su ranije pokazati dobru volji i povečati standard svima, a time bi se povečao standard i penzionerima.
Moja propala stranko sta sve vama pada na pamet...nikad niste bili kako treba cak ste u kantonu Sarajevo svi presli u SDA...kad vam vasi kadrovi ne vjeruju ., sta ocekujete od gradjana.
Još samo ste nam Vi trebali! Niko se za onako malo mandata nije nakrao kao vi!
Ništa se ne može poboljšati dok se ne ukinu svi kantoni jer sve progutaše.
Ja dzubradi ,i da pojacate akciju bacanja pjeska u oci..!
Znaju ONI da su im iscrpljeni penzioneri JAKO GLASAČKO TIJELO! ZAŠTO TO SVE DO SADA NIJE URAĐENO???
Povečat če plate parlamentarcima -političarima do besvjesti da bi više izdvajali u penzioni fond.Treba ih podržati neizostavno??
A STA KAO POSTALI SU MAGIONICARI PREKO NOCI??? UFFF OVO JE TEK LAZ KAKVE NEMA!!
Kako svi znaju SVE SLABE TAČKE!!!
kako ojačati nešto čega nema ... ima samo broj računa i na njemu vječita nula
pusta obećanja, kao i svake godine :)
...nema šta, za nobela u ekonomiji...imaju samo dva problema, oklen vam većina za progurat zakone, i đe vam je računica od najma i dividendi...