BiH
59

Stranka za BiH na izbore izlazi reformirana i pojačana novim kadrovima

FENA
Kandidati za Skupštinu Tuzlanskog Kantona ispred Općinskog Savjeta Stranke za BiH Kladanj Admira Mešković, Fuad Imamović i Nedžad Kupusović te kandidat za Parlament Federacije BiH Izudin Selimbašić predstavili su građanima platformu stranke na predizbornom skupu u Stupari selu i Pjanovićima.

Na oba skupa koje su posjetili građani naseljenih mjesta u znatnom broju kazano je da Stranka za BiH na ove izbore izlazi potpuno reformirsana, očišćena, pojačana novim kadrovima i spremna da odlučno s narodom donese bolje sutra svim građanima ne dajući lažna obećanja koje objektivno nije moguće ispuniti, a kadrovi i program koje ova stranka posjeduje garant su da se zajedničkim radom može zaustaviti poniranje bh. društva.

Naglašeno je da su kandidati koje je ponudio Općinski savjet Stranke za BiH Kladanj jedini koji mogu ostvariti izborni rezultat potreban za ulazak u skupštine što nije slučaj sa ostalim kandidatima političkih subjekata s prostora ove općine.

Takođe, rečeno je da naša djela govore više od riječi te dosadašnji rezultati daju povoda glasačima da izađu na izbore i daju glas kandidatima Stranke za Bosnu i Hercegovinu.

Okupljenima su predočena dosadašnja katastrofalna politika i vođenje države aktuelnih vlastodržaca te su građani pozvani da odlučno sa ovom strankom promjene stanje i zaustave poniranje bh. društva.

Na kraju okupljene građane prisutni iz stranke pozvali su da odlučno izađu na izbore i svoj glas daju kandidatima Stranke za Bosnu i Hercegovinu koji su uvijek bili uz svoj narod, saopćeno je danas iz Stranke za BiH.