Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta ovi tubalji hoce ...koriste priliku da i oni lazu narod,dosta vise.!
Stranka za Bih je upropastila BiH čak možda više i od SDA i sada treba da dokusure. Njihove učinci tokom vladavine su ih svrstali u minornu stranku koja će ipak završiti svoj grobarski posao i ukopati BiH. Najbolje saradjuju kriminalci, njih ne interesuje ni vjera ni nacija, samo svojlični profit. KRIMINALCI IZ BIH UJEDINITE SE.
Stranka smetljara,a ne stranka za BiH.Treba im zabraniti da se zovu po imenu voljene nam domovine Bosne I Hercegovine !!!!!
"...ekonomski eksperti ove stranke..." hahaha...ahahaha...
Zar su mogli skupiti tim posle zadnjih izbora ! Rasuli su se kao riža !
blago nama ko ce nam kapu krojiti
Koja tuga.