Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ova interesna grupacija jos postoji ??????
Super, hvala vam Arisovci jer opet ste vi tu da me spašavate.Voli vas Mile iz Laktaša!!!
Ovo je jedina bošnjačka stranka koja voli BiH. Ostale tri (sda, sdp i nsrzb) se svim sredstvima bore da je razvale.
Svatko tko povezuje Hrvate sa Srbima nek nam p***** skupa.
Svaki izdajnik od probosanskih stranaka koji sutra dođu na četničko-ustaški pir SNSD-HDZ-SDS-HDZ1990 potpisaće svoju političku smrt. Mada mislim da su Stranka za BiH i SBBBiH zreli za političku dženazu. Napravili su koaliciju u Tuzlanskom kantonu. Radončić-Silajdžić, ne zna se ko je gori izdajnik ili kriminalac!
@reketas nezna to ona, ali izgleda da tvoja dobro poznaje tematiku,..... cim majku i brzu lovu povezujes tako brzo i efikasno... ostalo ti sijecanje od ranog djetinjstva, zar ne?
Zna Bakir Hadziomerovic zvani Reket
A ko je uopšte sazvao taj sastanak ??????? Kako se može dobiti jedna pozivnica??
Pitaj svoju mamu.
jel zna neko kako se mogu brzo zardatiti €30000?
Ako Bog da, sutra dobivamo novu vlast koaliciju SNSD SDS HDZ HDZ1990 SZBiH SBB DNZ SDP i SDA zdravooooooooooooooooo
svaka solucija koja ce onemoguciti novu reketasku vladu (citaj SDP) je dobrodosla
Čir ili metilj možeš samo privremeno suzbiti, ali on se vraća, isto kao i S BiH, samo neka su u vlasti, sada bi miletu i dupe lizali. To su metilji koje je teško odstraniti, jer njih ne interesuje država, već lični interesi.
sutra nova kolacija na nivou BiH oba HDZ SNSD SDS SZBIH I RADONČIČ FORMIRAJU UZ POMOČ DNZ -a VLAST U ZGRADI GDIJE I PRILIČI DA SE FORMIRA SRETNO VAM DABOGDA SE DOGOVORILI
Čim te hvala srbi tj Dodikovci tu nešto smrdi,to me podsjeća na rat u krajini kad je Slobo hvalio Fikreta....
pazi ovih, opet bi da se stave na čelo opozicije gdje su DURAKOVIĆ, LAZOVIĆ, AJANOVIĆ...???? hajmo PRAVI patrioti a ne ovi alijini i hodžini lažnjaci sa Pala
S za BiH će najvjerovatnije sutra učestvovati na balu vampira s za gra BiH=kra de ze snsd=hobotnica koja je istrošila tintu :))