Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ide majorizacija na izborima pod nazivom Komšić 2. Pa se onda hurcu okupljajte.
ovaj put Slavo Kukic :())
dnevnica ce uredno leci uhljebki...da radi kod privatnika...otisla bi na k.rac zajedno s otkazom...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ma nije se ni Tudjman sastajao sa Milosevicem a ni Boban sa Karadzicem sve sud i bosnjaci izmislili hhhhhhh UZP vs Genocid ! :))
ovo po meni je vise poraz politike SDA i Bakira , da ti ovako ode bez posljedica
@SikeSake Bit će " posledica ". Koliko je sutra kmecanje od HDZ
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
jadovi na sceni... bake će to obrisati kao stražnjicu poslije pražnjenja debelog crijeva. prvi put glasam za njega, i garantujem još 200 novih glasova od mene. ova qovna se moraju očistiti...
obavezno uvesti sankcije i odbijanje velikog procenta od plate svima koji se ovako ponašaju.
Imali zakona da se ova posustala livanjka nekako najuri sa mjesta predsjedavajuće. Recimo zbog opstruiranja Parlamenta zarad privatnih poslova? Stranačenje je privatni posao!
TRAZE GUZ.CI CEPA OVI IZ HDZ I MILOKRADOVCI
Čović je politička prošlos, sastanči sa čovjekom koji se nalazi na Američkim crnim listama a ko fol hoće u NATO
Нека се Миле састаје са циљем, али ако ће да млати празну сламу и замајава, онда га треба скинут .овнавом мотком.Ако договара враћање Петровца, Дрвара,Грахова и Гламоча, онда заслужује да буде на том мјесту.
sve nabrojano ćeš vidjeti u jednoj državi, kada se sve vrati na Republiku Bosnu i Hecegovinu!
trabalo je usput odvesti na cunovanje,,jebem li joj pleme usrano,,,a uzimaju li pare uzimaju...
Treba ispod stola pogledati da se Fahro nije sakrio
Hoce li poslije sjednice na Palama pravo na gadjanje u neki od pavijona kako bi upotpunila ruzan dan?
kucka skutorska
koji god je Hrvat veći Bosanac nego Hrvat ja bi pogino za njega
@zbrojovka Mnogi hrvati islamske vjeroispovjesti su bili veci hrvati od hrvata katolika...bosanaca s obzirom na ekonomsku katastrofu jos malo nece niti biti....
Neprijateljska politika muslimanskih politicara prema politicarma ostala dva naroda rezultirat ce neminovni raspad bih...sami postovi na ovom portalu idu u korist takovoj tvrdnji.
pišamo vam se niz leđa...ti si pripadnih ili srbije ili hrvatske...bosanac nisi... upravo zato kao pripadnik druge drćavem fuck off I srbija i hrvatska su agresorske zločinske zemlje a kako vrijeme prolazi vidim i da je vaša odgovornost za zločine kolektivna jer fakakt ste svi izgleda četnici i ustaše, čast normalnoj manjini
@sodi33 molim te malo realnosti...smeta vam peljeski most j?????koga boli kiki u bosni za peljeski most jer ljudi gledaju da se bar malo nesto pokrene al kakvi to...bitan je peljeski most nema veze sto niko i nezna gdje je i zbog cega smeta..samo na kraju ce se izgraditi i to bosanskim rukama ponajvise...al treba udarat da hrvatima ne bude dobro...tipicna neprijateljska politika bez pokrica...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koga boli kur@c ko je otišao sa sjednice i gdje je otišao. Ovo je vjest za paćenike da se još malo pate. Može raditi šta hoće i gdje hoće sve joj ide u radni staž.
@_ja_, a otišao bi i Bakir ali ne smije prasetinu zbog medija.
Podsjetimo se ko su Krište: https://www.youtube.com/watch?v=OD4IyV9_irY
Ovih 50% će prvo da kara ovih 30%,pa će onda preći na ovih 15%.Džaba bježe na planinu.Jedino ako im Dodo nije obećao koji rov oko Sarajeva.