Izbor gradonačelnika Sarajeva
19
Stranka dijaspore BiH podržava kandidaturu Kljuića
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj stranka dijaspore, sta oni imaju podrzavat negdje iz svijeta neka se vrate u drzavu i onda nesto pricaju
pa neka i on ide u dijasporu pa neka ga tamo podrzavaju i sretan mu put...kamocjai najbolji kandidat
Dragi Hamo,vidi mu glave,vdi se da vec 20 godina jede ZLATNIM KASIKAMA.Vide mu se tragovi kako ,,je popusio lulu,, a vidi mu se i da je jeo pitu uckurusu kod Hadzibajrica.Idi deda cuvaj unucad ili ganjaj trebe,pusti mladje da zive i rade,sto si se USKOPISTIO KAO JALOV BRAV.Treba hitno donjeti zakon ,da niti jedan starkelja preko 60 godina ne moze da obnasa nikakovu duznost niti u KANTONU SARAJEVO,NITI U ZUPANIJAMA,NITI U FBIH,NITI U BIH,NITI U EUROPSKOM PARLAMENTU. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
PARDON,MISLIJO SAM NA KLJUJICA..
Mesic je zasluzijo da bude gradonacelnik za razliku od svih clanova koji konkurisu..........
Ionako Grad Sarajevo finansira projekte samo za općinu Stari Grad i Centar. Mi iz Novog Sarajeva i Novog Grada ćemo formirati svoj zapadni Grad Sarajevo i gradonačelnik nam neće biti političar nego neko normalan.
Boli me neka stvar ko će vam biti gradonačelnik. U mojoj mjesnoj zajednici je glavni Safet.
ĆoMi, tebi kao jednom od naprednijih Troprstnjaka želim sretnu svetu SrpskoKrsnu Slavu Sveti Miladin i Sveti Radosav i ugodan boravak u tvojem novom mjestu boravka, Donjoj Labrnji pored Gornjeg Nebočaja, ali.. Makar i seoce, ipak je ono u Rep Mrskoj, i tebi je garant lahkshhe dihat tamo nego vamo, i mi se zaista radujemo tvojoj odluci. Zato na'rani kerove i niš' ne diraj, a kada virtualno prismrdiš jedino ti ostaju duboki uzdasi, jer ipak ste vi stariji od Ameba, vi Nebeski Gedžovani koji tek sada ste svedeni na pravu mjeru, jer kada živite bez drugih (za kojima crkoste čak i po internetima razrnoraznim) tek tada pokazujete svu svoju jad, bijedu i poganluk/peksinluk i očaj. Pozdravi Radojicu, i drmajte žestoko po Pečkoj Patrijaršiji, barem 'virtuelno'
Nikakva dijaspora me ne zanima niti ima tezinu njihovo misljenje, nema jer su nas ostavili i zbrisali dok se ovdje ginulo....A sta ljudi tj gradjani ovog grada misle o relaciji Kamocaji-Kljujic, to pokazuje izborni rezultat i broj glasova...Tu su gradjani pokazali sta misle o gradskom momku koji ih moze povesti naprijed...Za mene je gradonacelnik Igor Kamocaji a vi SDA, dijasporo i ostali gurajte naprijed dusmane i pionire HDZ-a....
Jel to ona ista dijaspora sto je pobjegla iz Bosne i ostavila nas da ginemo ovdje ??? Sad se ko oni nesto pitaju i uvazavju s enjihova misljenja...Odbij bagro ne vratili se nikad da Bog da !
Stjepan Kljujic i Franjo Tudjman :) Osobno misljenje da je Kamocaj bolji izbor za grad i gradjane a POLITIKA ..... ____
3.5 milijarde KM godisnje ostavlja dijaspora. a pogledaj koliki je godisnji obrt na sarajevskoj i banjaluckoj berzi, koliki je prihod bh telekoma i energoinvesta ;)
kamočaj je mlad i perspektivan takvi nam trebaju
Neka DIJASPORA bira tamo gdje se skrasila i neka pusti ovo napaceno drustvo da sebi bira koga hoce. Da je "DIJASPORA" htjela da pomogne nebi se iselili i slali poruke kako i sta.
je uvijek znala sta je za sarajevo i za bih a bogami i za muslimane najbolje pocev od masovnog dezertiranja pa nadalje
dragi nasi prijatelji vratite se 'vamo da vidite kako mi se super zabavljamo tj. prestanite naprdjivati otamo
za @exBosnjo, kako se ne sjecam-osnivac HDZ sa Davorinom Perinovicem,usvojenim Srbinom od strane jedne Hrvatske porodice.Sjecate se i vi obojice zvali smo ih..PE-PE..pjano-peder.