Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li to onaj \"tužilac\" što je, pred odlazak iz BiH, obustavio istragu o predmetima \"Tuzlanska kolona\" i \"Logor Bradina\"? Da su radili pošteno, niko se ne bi bunio protiv stranaca u pravosudju BiH. E, sad, Švendimanu, traži novi posao. Nikad više posla u pravosudju kao u Sarajevu, \"i po babu, i po stričevima\".
Maco@ Mislim da je obratno jer nasi politicari u usporedbi NI SA KIM NISU MALE MACE!!!! Trebamo mi njih otjerati!!!!
nasi politicari su male mace naspram ovih. daleko im kuca...
@CETO SA Prijatelju, da ti Bog podari lijepu pamet i dug zivot pa da vidis i ti i tvoji najmiliji kako vam je vas premijer dobar! Srecna nova godina, sve najbolje!
Sta li sti to ti stranci cekali da uhapse nacistu ,fasistu i lopova s laktasa,svi znaju da je taj fasista opljacko najmanje 300 000 000 maraka drzavu BiH-u i s mafijom svaki dan radi pa niko od vas nije potego tuzbu protiv njega?Meni je stvarno zao sto su strani strucnjaci otisli prerano iz nase drzave dopustajuci i dalju pljacku i banditizam na visokom nivou onih koji su na vlasti! BiH4EVER!
NEMA OPTUZNICE PROTIV NASEG PREDSEDNIKA MILORADA ! FREE SRPSKA !!!