Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maske su pale, fašistička ideologija koju Tito nije sasjekao u korijenu je vaskrsla i treba je sasjeći inače veliko zlo se nad BiH nadvilo.
Na područjima koja je zapisao HDZ takozvanoj herceg bosni je totalni aparhejd da fašističkim uređenjem, tu su samo bosanski katolici konstitutivni i niko više, ako nije tako nek mi neko kaže zašto su ulice.javne ustanove obilježene zastavama križevima, slikama krivousnog odnosno znamenjem samo jednog naroda, samo se čeka da još istaknu slike pavelca kojeg svi odreda štuju.
Covic na aparatima. Svakom kriminalu je dosao kraj pa i tvom prljavom lopovluku!
Hvala Željku Komšiću, hvala "probosanskim" strankama. Pogurali su HDZ kao niko do sada da imaju odlične rezultate na izborima i da se ne može praviti vlast bez njih. Hvala BH bloku koji ovu državu gura u ponor izdajući volju svojih birača da se bore za njih na nivou federacije i države. A najviše hvala glupom narodu koji je najsposobnije ljude gurnuo na margine politike. (Falatar i Hadžikadić)
Nisi orginalan, sve više ličiš na baju divljaka. Pišuš ga čoviću!
Pušiš ga i ti pa šta ti fali.
Gotov je i Covic i HDZ. Samo se ceka da izgubi imunitet i da odrobija pokradeno ako prije toga sa Dodikom nepobjegne u Moskvu da dudlaju Putinu ko onsj ex ukrsjinski ublehas
a moze se bez ijedne stranke firmirat vlast. nigdje ne stoji da sda predtavlja muslimane hdz hrvate ili snsd srbe. kad formiras vlast treba da imas zastupljenoat svih naroda u koaliciji nigdje ne atoji ko koga predstavlja ima i drugih partija sa odredenom nacionalnom grupom ljudi
@edin1212 nemogu ce je formirati vlast bez HDZ,pogotovo u kantonim gdje su oni pobjednici izbora.Druga stvar oni su vlast na nivou BIH i u Savjetu ministara u tehnickom mandatu. Moze se Komsic kofrcit koliko hoce,ali ce cijenu najvecu platiti BIH,jel naredne 4 Godini na nivou BIH kao i na nivou FBIH nece biti donesena nikakav zakon odlukla i sl,pa kad pobjesneli borci ABIH pocnu paliti po Sarajevu,ima Komdic da moli Covica da bude veci Hrvat od Hrvata.
Bombonjera U SVOJOJ BiH, IMAM PRAVO DA BIRAM KOGA JA ZELIM. TO JE DEMOKRATIJA. FASISTIMA NIKAD NECU DATI GLAS
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
pa takav je dejton potpisan i tu se ne moze nista
Neces ti ima haradinaj .....!
Dzaba kmecanje srbine covicu....izborni zakon samo puskama mozete pokusati....ustvari ni tako ne mozete jer ste malo rec jadni i bjedni da ni na koji nacin to dobiti necete!!! Ko bi pristao na fasistice ideje naciste tudzmana i dozvolio vam da pravite treci entitet!!! Nego iseli ti jos malo krvata pa da vas proglasimo nacionalnom manjinom kao sto je hdz srbe u hr
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Napuši se feslije bjelokosa bitango,jebo ti pleme svoje četničko,još ti samo đonovi vire iz dupeta dodikovog.
sve se može kad se hoce