Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobtro je njima svima ... svi se oni grle, ljube plate ogromne budzet se rasipa a tupavi narod ne shvata da ga levate 20 godina
Nisu zajedničke institucije nego INSTITUCIJE BiH!!!
49-27 i 24% PRICAT O RAZGRANICENJU U FEDERACIJI,i gdje se mogu ispravit crte na obostrano zadovoljstvo.BiH u granicama priznatih od svih. Sve ostalo je gubljenje vremena.
Vi ! xD
Malo se jelo, malo se pilo, šta je dogovoreno. Ništa. Na čiji račun, na naš račun. Ko je za njih glasao. Mi! Ko je ovdje budala ?
@ jebi ga Naravno. Vredi više gospodin Dodik, nego sve ba.lije i u.staše zajedno.
što se Suljo smije glavnom i fino mu govori da je dosta za..bancije dok je Dodik još nježan
Dade Dodo ovoj djeci po guzi, i to kulturno da se nesmiju ni buniti
Dodik i Covic ce dan prije sastanka da otkazu :):):) zivi bili pa vidjeli ...
Jeli došo Vlahalter da liže vanago koja je pokakao. Ako nije moraće.
Sljame jedan kako te nije stid ciru stavljat u kontekst sa misketom,covjek je najbolja stvar koja se desila ovoj repki otkad postoji i ti se naso govorit da je prodo utakmicu, ako je iko prodo onda je to miske slazem se, ali za ciru takvo sto rec, mislim da si odmah pokazao koliko volis ovu reprezentaciju i pratis njene uspjehe, jado jadni.
lol. Valter se vratio ali s podvucenim repom!!!
Mozete vi laprdati godinama, stoka ostaje stoka na celu sa Dodikom.
daj glupane jedan nevaljaj nebuloze, kako te samo nije sramota dati ovakav komentar za našeg DIJAMANTA, j.e.b.o.t.e. te Miske, prodao je državu skupa sa Ćirom, a onda se ko fol posvađali, a naš DIJAMANT je u ovoj polusezoni dao 10 golova, pored sebičnih Grafitea i Dijega i molim te nemoj da serendaš i valjaš gluposti.i
moj Tihiću kani se Lagumdžije, ide sa Čovićem i Dodikom, na brzinu formirajte vlast, ako misliš dobro svom narodu, a ova dugo nije bio vlasti, sada hoće da nadonkadi za sve ove izgubljene godine. Kažu ne zanimaju ih fotelje, a odmah sebe postavio za Predsjedavajućeg VM, a kretena Neku Nikšića za Premijera FBIH, taj mamlaz nemože voditi svoju obitelj kamo li Federaciju. Zato Tihiću, predložite G-dina Raguža za Pred. VM, Premiera Terzića iz SBB-a, Bevandu za Finansije itd. Pa ja ću vam sastaviti VM i Vladu FBiH i odgovarajte samomeni, ja vam garantujem uspjeh za 12 mjesecei, a laik sam u politici sa srednjom školom. Znači nije probem u znanju, problem je u vašem bezobrazluku.
ISTINA: Džekin transfer platio je Silajdžić parama iz donacija (gdje nesta 8 milijardi hahahaha)...a šeik vam je haretov najbolji jaran ima 20 godina. tako isto i TV1.... razlog je da se skrene pažnja patriotima s rasturanja domovine. ZAPAMTITE : džeko bez misketa nevrijedi 27 hiljada, a kamoli miliona. sad znate zašto ga 6 mjeseci niko nije htio. kad ćemo otvoriti oči???? mediji uključujuci SaX su dobili KEŠOVINU Redžepagića (silajdžića) da promovišu sve.
trla baba dlan da joj prođe dan