Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar hrvatske pošte nisu iz hrvatske, što će u mostaru štrajkovat.
budala si pa pola bosne koristi hrvatsku postu elektroprivredu herceg bosne itd itd
Cuj ti samo to: hrvatska posta iz mostara. Pa nisam znao da je mostar u hrvatskoj! Tobejrabbi
U Zagreb n trg ko ovi lgbt ako je hr posta
dokhurchilo ljudima ... kriv je zeljko, a mozda i bakir ... a tek fadil skanju, sad ce Jerka da prebaci koji milijun da se namiri razlika😁
ko vam je kriv kad vas hdz izmuzla nema vise sta a okrivit cete vjerovatno sarajevo...kakva hrvatska posta u bih...
Fake news 😂😂😂😂q
....soko...aluminij...hidrogradnja...energoinvest...danas rudnik...posta...sutra zdravstvo, obrazovanje. dosao vakat da se ide za njemacku
Kako može biti Hrvatska pošta u BIH?!
ništa ni u BH Pošti situacija nije puno bolja koliko čujem sprema se i njima privatizacija odavno pravna lica ništa ne mogu uplatiti na šalterima BH Pošte
mi pošte u Skandinaviji već odavno nemamo. ima samo eto tako neki Platz gdje možeš poslat ili primit paket.ali tu nema nikakva plaćanja.
Nego, gdje je snimak onog Komšinog savjetnika što urla: Srbe na vrbe!?... 😁🙏🙏 . Hajmo Klix
Nego, gdje je snimak onog Komšinog savjetnika što urla: Srbe na vrbe!?... 😁🙏🙏 . Hajmo Klix
I treba bgm
Ma zavera bre političkog Sarajeva, nego jel istina da seksualno isfrustrirane hrvatice, za svoju nedohebanost krive "političko Sarajevo" čini mi se da im je to najpopularnija riječ u zap Hercegovini..
Hahahha Seeejdo, Kalifat, Majorizacija, 23%, legitimni, konstitutivni, predstavnici, poliiiitičko Sarajevo, ja mislim da Ivana C i ona Glorija L krive političko sarajevo i za to što im niko neće da dobre khite, a Bošnjačke ne smiju, hajde što je osunećena, nego bi bile izdajnice vjere i roda hrvatskog, od 7 stoljeća, plus, toga su dobile i previše 93 godine..
Oteto je prokleto "NIKADA VISE ALUMIN NA PRSIMA ZRINJSKOG" lako je se kkuurcit i glumit eU vrijednosti punog stomaka! gdje ste vec sad misevi kada su vas troskovi naceli ?
http://www.zaslike.com/files/vq47uovo0kt1myvqlwj.jpg
Eno i rudnici su crkli veselite se ko za Alumunijum
Nek vam RS i Dodik pomazu, jer to vam je vas Dragan dao !