Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu čast 21 dan Adnan ne jede i ne pije vode.A možda je postio zbog Ramazana.
Je li to onaj sto je bio drzak i bezobrazan dok je bio prva palica takozvane i prije svega genocidne krepotine?
Njemu treba ljekarska pomoc doktora Dragana Dabica pa bi zivnuo istog trena. Prima se preko dr-ovog ljubavnog misica oralno 3 x dnevno 7 dana, a potom 5 x analno tokom 5 dana. Po zavrsetku terapije maljem smiriti obojicu.
Zar ovaj Genocidni vlah jos nije krepo.
jos nisi crko ??
Aferim , jedan smmradic manje.
samo tako moj brate andane, evo ja ti karindzam zenu i decu, a ti gladuj. nabijem ti sve do 10-og koljena na ljubavni misic...:))))
pa nek gladuje...da osjeti možda kako je to bilo gladnim zeničanima i ostalim bosancima i hercegovcima tokom ratnih dešavanja...dok je on vjerovatno uživao u zlodjelima koje je počinila njegova \"superiorna vojska\"... bog vidi sve...ovo gladovanje je jadno i čemerno...kao i svakodnevnica u RS-u, uostalom