Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest, jest, gdje su sad ti \"zaštitari\"???? čuvaju revizore, a?
kad su Denisa mučki ubili rekli su ispolitiziran skup pa nisu strajkali
Uzas kakav je vozni park - to stoji! Uzas kako nas vozaci maltretiraju slusanjem muzike najnizeg turbofolka - pa i u komercijali - platis kartu dobijes maltretiranje - i to stoji. Ne znam samo ko bi ovdje trebao strajkovati !!!
ja mislim da ovdje najvise nedostaje dijaloga. ne kazem da nema svakakvih ljudi, ali napasti vozaca u toku voznje i ugroziti ostale putnike je krajnje primitvno. ja sam rodjena i odrasla u ovom gradu i jako sam tolerantna osoba, ali sve vise pocinjem mrziti seljake. molim ih da se vrate u svoje \"cuke\" odakle su dosli ili neka se prilagode gradskom nacinu zivota. pa zar je to tako tesko? a oni koji misle da im gradski prijevoz ne treba neka budu dosljedni pa neka idu pjeske, da vidim koliko dugo ce izdrzati. a GRAS bi definitivno trebao poraditi na svom cjelokupnom imidzu. ako svi pokusamo doprijeniti malo bice to veliki rezultat i korist za sve nas.
vjerovali ili ne,,,neki dan mi sin kojem je 17 godina zaboravio iskaznicu,,,usao u kombi kod predsjednistava,,usli revizori,,,davao im da naplate kartu,,, 50KM imao kod sebe,,,oni nisu imali sitno,,,narvno htjeli ga na silu izbaciti iz vozila,,,nisu uspjeli,,,,da bi na kraju vozac sve putnike zajedno sa mojim sinom umjesto na podhrastove gdje vozi doticni kombi odvezao pred stanicu policije centar,,,meni doslo da platim kaznu jer je moj sin trojici RMPALIJA iz Grasa ugrozio zivote,,,,katastrofa
Javni saobracaj toliko kasni svaki dan da strajk od 5 minuta niko nece ni primjetiti ni osjetiti!
Preko nasih ledza dolaze do svojih interesa.GRAS =lopovi
seljacine iz grasa! ukinite firmu skroz, da ucinimo od grada pješački i rekreativni grad u kojem ćemo svi pješačiti, jednostavnije je od vašeg glupog sistema.
Narod je primitivan. Vecina misle da im je od boga (onog kojeg psuju) dato pravo da se voze gradskim prijevozom, karte njima ne trebaju. Ne kazem ni sa su vozaci i revizori nevinasca.
e dabogda vise i ne radili, nego vam i struju zavrnuli, mamu vam vasu lopovsku! sto ne kazete postenom narodu kolika vam je plata, koliko nk vozac ima platu, ko da je magistar nauka. lopovska gamad, naplacujete narodu kosi lift na ciglanama, kojima je to lift kao i u svakoj normalnoj zgradi, uposlisli ste \"vozace\" u liftu, nije sala kao da je umni posao uci u lift i pritisnuti dugme, ali ne moraju se i \"vozaci\" lifta uhljebiti, i jos naplacujete po 0,80 KM svaku voznju, isto da idu na ilidzu a ne u svoju zgradu. a to sto vozaci gledaju tv i slusaju muziku u liftu to cemo mi placati. dabogda vam mrak pao na oci! sto jednom ne stupite u pravi strajki nego prijetite, da vise znamo na cemu smo. sto se mene tice treba vas sviju dobro namlatiti pa cete skontati da hljeb treba zaraditi a ne na grbaci kantona, grada i poreskih obveznika. mamu vam lopovsku!
Hahahaha... Samo mi nije jasn gdje su ti zastitari u javnom prevozu o cemu je bilo govora... Ovaj grad je nocna mora
poceli i oni ko na zapadu malo,malo pa strajkovi ,sto zbog sigurnosti sto zbog neke desete stvari a jadan narod ispasta,upm!!!!!!
PU !
Ovaj Gras vise postaje smijesan sa ovim strajkovima. Pa sta misle ko su oni. Ne znam sta se desilo, medjutim vozaci tramvaja, trola i buseva su vecinom djilkosi i tako da me ne cudi kada dobiju batine, misle ako otvaraju dugmetom vrata da ljudi udju da drze cijeli svijet. Opet kazem, mozda vozac nista nije kriv, medjutim 80% njih su cobani.