Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radoncic je imao extra rjesenje, Dzaferovicu je Bakir nalozio da ga ponisti. Bakir ocito u svemu ima tala
Ovo su nove Bakirove crne Bošnje i neda ih nikom jer će se većina socijalizirati i glasati za SDA
@šnalica da je scepo sta mogo.. Uradio bi.. Nego se povuko.. Da moze igrat politikanstva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nepismen,nekulturan,lijen,neobrazovan,neuredan i sta on da traži u Njemackoj, Italiji ili bilo gdje u Europi.Vecina tih ljudi su napola divlji ,na engleskom ni hvala nekazu ispravno a kamo li na njemackom ili drugom jeziku.Pa kuda ces u PM
Invazija
Pogledajte snimak i tok Drine, pa cete vidjeti da se vracaju u Srbiju.
JELI BIO DZAFEROVIC NA DOCEKU!!!
Isto kao iskrcavanje u Normandiji '44... uzasss
Iz Srbije sa lakocom izadju, dodju u Zvornik ili Bijeljinu i put Federacije , normalno je da je nama najteze i bice sve teze ali nekim to ocito ODGOVARA da nam prave PROBLEME pa zato i ne dozvoljavaju zaposljavanje granicnih policajaca, SRAMNO!
Krenula turisticka sezona
ne daj stoci
Da im Dragi Allah olakša i smiluje im se.
Korona II
Kada ih u Federaciji bude vise od 50% osnovace tekbir stranku i preuzeti vlast od SDA a onda pocinje blagostanje vece nego sto je sada. Podatci govore da ih vrlo mali broj uspije preci u EU.
EU će nam zbog ovoga opet uvesti vize!!
A sklonili ste vijest o Rostovu, niste je ni 2 sata zadrzali....
Par casova kod Orbana i skontace se zasto zaobilaze Madjarsku, a i Slovacku, Poljusku, Cesku... u sirokom luku. ;)
Poklanjam 5000 nagaznih mina. Izuzetno efikasne u sprečavanju ilegalnih migracija
S OBZIROM DA DODIK BLOKIRA POJAČANJE GRANICE I DA MIGRANTI DOLAZE IZ RS-a U FBiH - treba tražiti da se tamo i vrate odakle su i došli !! Takve se politike i on drži...