Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
petnaestominutni? to žurili na kafu?
HAHAHAHAHAHAHH e svaka ti čast
Al fakat cuj petnaest minuta protesta? Kakav je to protest?
...omladinci, u životu nije važna ocjena nego znanje...
reci to onim studentima iz Travnika ili Lukavice ;)
tako je kod nas, ako te profesor simpatise imas prolaznu, a ako ne, e ponavljaj predmet, i niko se ne drzi statuta. kovertice, janjci sve to radi za prolaznu....
Kod nas vazda ona "ma hajde ne treba se boriti ionako je sve štela, ne možeš ovdje ništa, bla bla bla"... Ali ako se ne krene od nečega neće se ništa ni mijenjati, ovako će vidjeti i profesori i uprava univerziteta da studenti vide neke nefunkcionalnosti i da su svjesni toga. Od ovih 9 zahtjeva nek se 3 riješe uspjeh je. Slazem se recimo za silabus i još neke implementacije jer mnogo je lakše kad se ima unaprijed utvrđen plan i program. Studiram na sarajevskoj ekonomiji i mogu reći da je organizacija na relativno zavidnom nivou. Profesori odgovaraju na mailove, imamo kartice za prisustva, potvrde se vade digitalno itd. Zašto ovo ne bi imali i studenti UN ZE...Samo naprijed!
pravi studenti ili studenti koji " studiraju " radi trenda i jer to " svi rade " ?
Zahtjevi idu u tom pravcu da se fakultet pretvori u kurs. Pa vi niste normalni, dovoljno sto na je vec obrazovanje lose, vi ga hocete jos unistiti. Taj statut na koji se pozivate hitno treba mijenjati i uvesti stroziji rezim.
sve to pendrekom rastjerati. imali su priliku za pobunu 12.10.2014. odlucili ste da vam odgovara ovako i sad suti i trpi 4 godine!
Protestuj pred bakirovom kucom on ti vlada i sudbinu kroji 25 godina
Vječita borba. Ništa bolje nece.biti ni kad završite. . Eee djeco djeco....
Ovo sve sto oni traze imaju studenti na privatnim univerzitetima kad je na zapadu fax par hiljada bice i kod nas nema vise nista dzabe
Njima fali jedan Nurkovic tamo...
samo im jos on fali pa da propadnu totalno
Polovica okupljenih studenata uopšte ne zna ni koje stavove zastupaju, a druga polovica su degenerici koji studiraju po 10 godina.
mogli su sve sazeti u jedan zahtjev - da sami sebe ispituju!