Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ljudi nikada nisu bili dovoljno placeni. Pogotovo u osnovnom obrazovanju. Kako danas mnogi misle da je skola debilana tesko da ce ikada i biti.
Treba iz indije one uvest helo evribadi da uce djecu
Nema obrazovanja bez fabrika sa radnim mjestima i za srednjoskolce.Djeca su zato nezainteresovana za skolu. Zabrana djelovanja nacionalnim strankama jedino moze pomoci obrazovanju i dovodjenju investitora.
Zlo SDA-HDZ ce unistiti HNK
ima vas 30 % viška u odnosu na standarde broj učenika na jednog učitelja. Ko neće da radi na biro a siguran sam da će biti onih koji su zatovoljni postojećim ne malim primanjima.
Podrska ljudima. Isli su u skoli 20 god I sad su na rubu siromastva... a politicari se razbacuju parama tako da ih daju raznim klubovima odnosno njihovim direktorima... sta im je prece od obrazovanja...
Ja bi preselio u sarajevo...tamo najbolje plate
Ove naše škole su svakako debilane...treba hitno mijenjati obrazovni sistem...neka prepišu od skandinavskih zemalja...tamo djeca nauče da vole svoju domovinu,svoje okruženje,ekološki su osvješteni...
Uce da imaju roditelj jedan,roditelj dva,lgbt je svetinja...sta fali to nam treba biti vodilja za buduce generacije
Svi koji mogu da ucjenjuju to rade zašto ne i oni.
Nace oni načina da uvezu azijate jer treba im robova
Golemo se ovako digao ovaj javni sektor. Pa ispa da je sve sirotinja. A nastavnike na prste prebrojati da rade kako treba, i to mahom stariji nastavni kadar.
Ne može se uvoziti iz nepala al nam treba digatalizacija javne uprave .Pola buđeta ide na plate umjesto na građane
I ovi malo što nauče djecu,kao da su došli iz Nepala.
Shmitoizacija =Nacisticka NDH...Katolix.ba sad banuj....
Hercegovacki-Neretvanski kanton je defijitvno najjgori kanton u svim segmentima,a vlada kao i prethodna,mlacenje prazne slame.
Jes brate...bajbolje pravac doboj ili zenica...najbolje plate i u sarajevu