Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Welcome! Stigla braća doduše bez gaća!!! Kako god sada ih treba nahraniti, napojiti, obuti, obući, pronaći im privatni smještaj, dati im socijalnu i zdravstvenu zaštitu. Bošnjani dobri morat ćete više radit, a manje trošit kako bi se migranti mogli namirit!
Sad smo ih smjestili u jezgro države. Teško nama, a i njima.
Dvojica sinoc u grasu ocima na mene pokazivali jedan drugom i dobacivali nesto na njihvom jez.Stanem na izlaz,rukama na mene pokazuju.Vidim da su naumili nesto.Izadjose na mojoj stanici.Kako ja hodam tako i oni pratili me do kuce doslovno,SRECA bilo osvjetljeno i bilo je ljudi.Otvaram vrata od kuce, okrecem se JEDAN MI STOJI U AVLIJI.Istraumirana sam,LJUDI MENE JE STRAH ZA MOJU BEZBJEDNOST NE OSJECAM SE SIGURNO VISE OD OVE GAMADI!!!
Alo Bosnjaci, pa zar niste prije 4 godine obasuli cafire svakakvim uvredama i obavezama spram migranata. Da ih imaju pustit jer su izazvali ratove svojom politikom, da ima daju azil dom i priliku . Pa i vi ste u alijansi, u sprezi sa Amerikom Saudijskom Arabijom jednako ucestvovali preko politike. Sad svojoj braci po vjeri trebate osigurat AZIL, jer oni samo traze krov nad glavom i malo hrane da se mogu posvetiti duhovnosti i molitvi.
Hajmo sad igrat lopova i policajaca, ili mozda skrivaca
vraćat njih kućama tj .u države odakle
Policija to mora drzati zatvoreno u ogradi. Oni nemaju pravo na kretanje!
Više ima ovih što hodaju po ulicama nego u kampovima. Dođite u Cazin i buzim pa vidite. Ovih 350 ništa ne rjesava
samo im ugacajte, gledaj buseva a ja se vozim u raspaloj danaciji iz Turkse ili Japana i jos placam za to
Mislio sam s djevojkom, prijateljima i kumovima novu godinu proslaviti u Sarajevu kao i prije 3 godine kada je bilo super ali mi je pričao prijatelj iz Sarajeva da je sve puno smoga i da stižu neki novi "turisti" pa ćemo zaobići ove godine, možda se "pročisti" do iduće pa dođemo, pozdrav normalnoj raji 🙂
pa kako sad 350 migranata...gdje je ostalih 2000 iz Vučijaka......?
Koji sam ja kreten sto uopste i citam ovo kao da mogu nesto promjenit.
Super,samo gurajte u Sarajevo ionako ih ima previse,jos kad krenu i ti sto su dosli pa mi cemo morati seliti iz naseg grada.
Na kraju ćemo biti prisiljeni napustiti svoje domove.. jer ovo više nema smisla.
Što nisu izgradili drugi kamp,a ne da ih šalju u naselje 15 kmnod Sarajeva😪
Kliksov novinarčiću: deportovani su autobusima, bez ovog tvog SA. Daj, ima li među vama bar polupismenih?
Refugees welcome!