Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žao mi tišine i novog sela,sela toliko propatila u ratu,povratnici se tek vratili,sad opet sve ispočetka
https://www.facebook.com/nesposobnavlast Građani BIH su u veoma teškoj situaciji, ali kada se sve ovo slegne za par dana bit će u još težoj. Kad ih vlast zaboravi, kad se ne budu imali kud vratiti. Kuće koje su imali više nemaju. Šta onda??
hvala Lihtenstajnu (Danke Liechtenstein) sto pomaze narodu Bosanskog Samca,to govorim kao Bosnjak,mada je iz Bosanskog Samca moj narod protjeran I pobijen I to od strane onih koje ekipe iz Lihtenstajna spasavaju,ali eto ne do dragi Allah nikome patnje,pogotovo neduznim koji nisu zasluzili takvo nesto.
ja bi reko od strane karadzica alije mladica milosevica
Svi se moramo ukljuciti i pomoci ljudima u nevolji. Pokazimo da smo najbolji onda kad nam je najteze.