Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve jadni penzioneri a omladina jos spava.....
jadna je ona država u kojoj su penzioneri aktivniji sloj društva od omladine.
\"Dok je Tito bio mogo si u parku preko puta Suda spavat niko ti nista nije radio\" danas zato imamo turiste iz francuske koji na cesti nam spavaju i niko im ništa lol još na bistriku (a ti kao salarjlija znaš sigurno kakva je bistrička jalila lol) i niko im ništa alena mi, jel za vrijeme tita bilo francuskih turista kod nas vidim razumiješ se u to razdoblje :)
sramno za sve nas koji nismo bili, 200 ljudi jeli vam to dobro NARODE???
Sramota da omladina ne mari za ovo i ne podrzava svoje roditelje, bake i djedove, a pola ih spava u njihovim krevetima, zivi u njihovim kucama i stavnovima.. Uzas! Ovi starci sve trebaju prodati, pa neka im onda unuci zijevaju, sram ih bilo!
Treba ustati i protiv poskuoljenja struje i oni su se uhljebili bolje od vodovoddjija i toplana a upalili su kapislu poskupljenja. Penzioneri zakazali, a i program Vlade FBiH
KAD IZADJE OMLADINA; KAZU HULIGANI SU, KAD STARCI PENZIONERI - NEMA ELANA. HOCEMO LI SE VISE UJEDINITI ????? OVO CE ISTO DOCEKATI DANASNJA OMLADINA AKO SE NE OPAMETIMO VISE. . . .SVJEDOCI I UCESNICI SMO RUSENJA JUGE; HTJELI - NEHTJELI ! STA JE SAD PROBLEM ? VASI; NASI; NJIHOVI. . . GLUPOST !!!!!!!!!!!!!
ma hajmo se s njima prcit za pare
penzionere treba protjerati oni su teret
radnici naprijed studenti pozadi
Dok je Tito bio mogo si u parku preko puta Suda spavat niko ti nista nije radio !! a gledaj danas oce da te zakinu sa svih stana \' ....samo vam kazem preko tastature se nista ne moze rijesiti \' na ulicu i TO JE TO !
Grozd i Dosta uvukli se zlaji u pakaš,
Vidi Mirzeee glavonjeee:)haahhaha
Dobar si Abide. Jesi li vidio sto nam nasjedose? Hajmo mi koji dan sacekati pa cemo onda ponovo o poskupljenju, ali malo jace. Vidis da se bas i ne bune. Hoce nam se, moze nam se.
Ovo je samo povlacenje ko fol. Slobodno vi njima poskupljujte sto vam na pamet pane. Vidite da ih je samo sacica izasla na protest.Mozemo mi sta hocemo. Nasrod suti.
Poslije SDP, dolazi jos gori SDA... SDP je mila majka za njih, SDA = leglo papaka i lopova !!
q rac ce ko hapsiti bagru hapsice mene sto sam ukro da mi djeca ne budu gladna a sto sam se borio i odto invalid boli njih i sta sad opet nista glupi ce narod glasati za iste koji je obecavo zlatne kasike i dobio ih od nas kojima je obecavo i jos svaki put na izborima dobio i glasove i sad ce ih taj isti glupi narod hapsiti e nece doktore i izvini sto vako pisem ako si stvarno doktor mozda ces znati zasto halali