Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo je vrijeme da glupanu ne moze ptofesor dati 1. Zato postajemo drustvo prosjecnih i zato najkvalitetniji ne dolaze do izražaja.
Roditelji Uusadili djeci u svijest da moraju biti najbolji i da ne daju nikome ispred sebe. Tako su odgojili egojiste koji ne daju prednost ni starijim ni pametnijim niti postuju bilo kakav autoritet. U biti vecina preko djece lijeci vlastite komplekse, umjesto da ih odgoje da budu pristojni i da imaju osjecaja i za tuđe potrebe i pravilno se pozicipniraju u drustvu.
Valjda treba: "SPASIMO NAŠEG PROFU", a ne decu!
Vaspitajte djecu, a ne ko raspuštena banda po ulici. Nisu naučena ničemu, vrište po ulici ko divljaci. Kućni odgoj nula bodova. I svaka generacija gora od prethodne.