Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo vodje vopste nije istna! Ja znadem staj se deslo na otijum korcanskim kamenovma a sadz oviju turcini ovo vodje izmisljaju. Eh da vam odzbori Vasilije stari cetnik stoj je u bitci za oslobadnjanje Banjoluke iscero iz svoji kuca stotne turcina! Tujdek na otijum stjenama je bija klub za paraglajding kadz je bija rat, i vlada republike srbske je onijum turcinma stoj su zivjel u hotelma sa pet zvizdica, trnopolje, manjaca, keraterm i omarska organzovala, kaksezove, izlete na ote stjene. I ondak kadz je nji stotnu skoclo sa paraglajderma paraglajderi se razbatalili i oni pali i stradal. Pa kadz se to deslo tada su srbini po banjoluki rucal plakal kadz su to culi! To pise u nasijim knjigama istorje, staj sadz izmisljate daj jih je neko ubjo i bacjo? Al ondak su dojsle one Seve iz sarajva i otijum ljudma zakucaval metke cekicom u glavu i rikli daj su jih srbini ubli! MARVO!!!!!!!!
Ovo vodje sam potvrdzuje daj dol u Be i Ha stoj vopste nije drzava nist ne funkcjonse! Toj su otiju zakoni stoj su metnuti tujdek da hopravdaju ono stoj su dol radli odz srbina, dji su Alija Izetbegovc i Reismu Ulmama Ceric pobli osamstopedesisest iljadza srbina, dji su takojde bacal srbsku nejac u onu hajvansku bascu tam u Sarajvu pingvinma, kozama, tigrovma i tvorovma! Mi vodje u nezavisnutoj i po vascjeloj zemljanoj lopti priznatoj republiki srbskoj jimamo pravedne zakone, vodje turcini moraju nosit misec i zvizdu na laktovma daj se bolje mogu vidjat i zastitit! Mi smo vodje njima izgradli sesnes dzamija dji nikadz pre nijesu bile. A i dol turcinma i katolcima za uscorluk smo napravli aftoput daj se moremo trkat sa konjovskim kolma. Posto nam srbinima evropa vislje neodgovara sadz smo napravli plan za ocjepljenje republike srbske odz evrope, jidzemo tam nasijum braci u Rusiju, odkopacemo republiku srbsku i odrenut je tam u Rusju dji cemo moc zivit sa nasijom istinom daj nikadz nijednog cojka il dzete nijesmo zaklal stoj nije zasluzlo!
Ovim vodje pozdravljam nasijeg cetnika Djenerala Krstica stoj je junacki i vitezvoski se borjo protiv svezati turcina i katolka i djice i zena trudnica. Vi Aagu bem vam kolje inje katolcko! Vi sve stoj ste ikadz napisal i stoj nije potvrdito odz nekog cetnika toj je sve laz cistija! Mi srbini sam vjerujemo cetnicma, i nikom drugom! Ev sadz smo mi srbini shvatli daj u Bileci nikadz nije bija partizanski spomenik i kadz se tujdek sadz napravi cetnicki ondak cemo svatit daj je on tujdek bijo jos pre istotnu godzina! Gospodne cetnice krsticu, kadz dojdete vodje u Kraljevnu Republiku Srbsku i kadz se izljubite sa kraljem Miloradom Privm, dorenite se vodje kodz ame u Obilicevo ja cu nammah vodje preklat tri krmka na parkingu i ondak cemo jih pec tam ispred Boske u centru, slavit na srbski nacin stoj znaci Krmetna, Rakija Brlja, Sajkace, Gusle, Urlikanje, Pucanje u zrak i sovanje Tite.
"...11 Srba i jedan zatvorenik iz reda ostalih" zbog ovih 11 srba, koji su se pobunili protiv karadzicevog rezima i stali uz svoje komsije nesrbe, ne mozemo i ne smijemo reci da su svi isti. ovako je prolazio svako ko se digao protiv agresije i genocida
makoga zabole za ove danas svi znademo daje to bila laz i propaganda propale muslimanske politike
ko sto vi lazete od jasenovca pa nadalje
Procitaj ko je sve bio prisutan, pa komentiraj primitivac!
:(