Skup stručnjaka u Bijeljini
0
Stopa suicida u BiH u stagnaciji
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo bez brige, ono sto radite ljudima, smanjujete plate ili ih uopste ne dajete, svaki mjesec trzate penzionere hoce li ili ne dobiti penziju itd. ce sigurno stopu suicida povecati do mjere kada ce mortalitet znacajno prevladati nad natalitetom... onda cete znati da vam je eksperiment uspjeo
Sta dalje komentarisati kada smo svi u totalnomo samoubistvenom stanju delirija licne nam gluposti TO SE STRUCNO ZOVE KOLEKTIVNO SAMOUBISTVO IZ ZASJEDE - da ne prodajem teoriju za maglu.. mislim da ovo dovoljno govori za dodatkom u velikim slovima: 1 - NEDOSTATAK RAZUMA - Zaboravili 1.1 - TERITORIJALNA PODJELA mozga dok su SRCE ISKOMADALI VEC 2 - LOKALNI NACIN ZIVOTA - i ovo su zaboravili 2 - globalan način života (nasmijali me dobro!) 3 - KOLEKTIVNA nezaposlenost SA DODATKOM STRAJKOVA I UMNE PRIVATIZACIJE ZA UNISTAVANJE SVIH FIRMI NA TAPETU JOS MALO PA CIJEPAMO ELEKTRONE NA NACIONALNOJ OSNOVI 4 - zloupotreba alkohola ZA KRKANSKA ISPOLJAVANJA 26te SILE KOJA JEDVA CEKA DA IZADJE IZ NAS U PRETEZNO KOMSIJSKOM STILU JA SAM NAJ 5 - SVE OPICHENO od psihoaktivnih suspstanci, A I BEZ NJIH 6 - BIG BROTHER SURVIVAL showtime: socio-ekonomski problemi 7 - SKOLOVANA ELITA SA DIPLOMAMA TIPA VRIJEDNOSTI CISTITI WC I SLICNE INSTITUCIJE I KOLEKTIVNO \"CISCENJE\" NARODA Raspalite :)
vidi, ni ovdje ne napredujemo..