Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni ste i vi ,i vashi heroji !Niste ni u snu mislili da cete biti na nisanu,kada ste zeljeli rat,obecanom podrshkom sa svih strana,i sve teritorije koje ste navodno oslobodili su vam ,Pushtene\"sporazumnim putem/Igman,Aerodrom,Gorazde,Bihac,Maglay i sve,sve !!!
http://www.youtube.com/watch?v=7mFF4_yCrn0&feature=related Jel vam ovo taj branitelj?
BRAVO HARISE, JOS JEDNOM SI POKAZAO DA SI JEDINI POLITICAR KOJI SE BRINE ZA NAROD. SVI SMO UZ TEBE!
sere hare malo PRED IZBORE
Hajd dobro je ba @SENTINEL,smrdi ti iz usta !!!
Smatram da je središte sveta u Srbiji. Tajno srce planeta je negdje kod vas; vi ga čuvate, primetite koliko bi koštalo da ga izgubite, kr.varite, gledate u prazno, trljate zapešća i čuvate \"Ako jedan jedini srpski vojnik preživi ovu Golgotu, Francuska se mora smatrati obveznom da mu pošalje svoju cjelokupnu flotu da bi ga spasila! Srpski narod je sa svojim vrlinama - ukras čovječanstva! \" Francuski maršal, Louis Franchet D\'Epere, 1921. godine uručuje Beogradu i Šapcu, tim mučenički i junačkim gradovima, Orden francuske legije časti, i nije za čuđenje što Beograd nosi Orden Britanske krune, belgijska, grčka i mnoga druga odlikovanja. Nikada i nigde nisam video zemlju ljepšu od Svete Srbije, nisam video lepše stasi gorde ljude. Najdublje prožima osjećaj svog a drugačijeg, bliskog do bola, i samog po sebi apsolutno dragocenog i vrednog NEGO GDE KO ISTA SLICNO PISE O VAMA POTURICE I IZDAJICE RODA SVOG! FREE REPUBLIKA SRPSKA
Izvinite ljudi,nisam bio popio terapiju ...
E moje budale, jeste li ikada pomislili kako to izgleda kad se neko kiti tim pobjedničim ponosom koji je izgrađen na krvlju vaše familije..... Zamisli za nekih 100 godina istu priču pričaju Bosanci ? ili Albanci ? Ili Hrvati ? Mađari ? Bugari ? Malo se zašlo po Srbiji da se odbrani vijekovno Bosansko, Albansko, Hrvatsko, Mađarsko, Bugarsko ognjište ? Zapitate li se vi ikada ko vas zadaja sa tim idiotlucima ? U zadnjih okruglo 60 godina konflikta jedino u čemu ste kao vojska uzeli aktivnog učešća je desetkovanje lokalne milicije........ U prvom susretu sa naoružanom i opremljenom vojskom ustanovili ste da se odavno niste borili za pravednu stvar ? Jer Vas niko nije niti napadao ? Invazija na Srbiju ili Srpska invazija na komšiluk ? Zapitajte se ko vas hrani sa tim i zašto Vas upušta u takve idiotluke ?
@ Turska ma kakv su \"dernek\" imali 500 godina....dobro je da ne laju
ovdje imaš takođe nešto o srpskim đeneralima....ukupno oko 900 godina zatvora http://www.icty.org/x/file/Legal%20Library/ACCLRT/List%20of%20judgements%20and%20decisions.htm ili je ovo možda politički sud i svi su se urotili protiv vas
Archibald Rice, 1918. godine potvrdio je nešto što je Flora Sandes godinu dana pre njega rekla: \"Tronut do dna srca, polazim da nađem stožer 13. pešadijskog puka kojim komanduje pukovnik Bačić i on mi pokazuje šta Srbi ra.de sa svojim pog.inulim nep.rijateljima. Oko oskrnavljene crkve nižu se gro.bovi Austro-mađara, svaki obilježen križem s natpisom, koji su stavili oni vojnici što su ih zloč.inački lu.daci Beča i Budimpešte hteli istri.ebe. Plemenita osveta zaista dostojna junaka pjesama o Kraljeviću Marku.
@SENTINEL,pricaj nam o tome zasto ste tako tamnoputi,hahahahah . Taj dio Historije si sigurno zaboravio,hahahaha ...
Francuski maršal Louis Franchet d\'Esperey s ponosom je isticao to što je jedno vrijeme predvodio srpsku vojsku. \"To su se.ljaci, skoro svi; to su Srbi, tvrdi na muci, trezveni, skromni, nesalomivi; to su ljudi slobodni, gordi na svoju rasu i gospodari svojih njiva. Ali došao je r.at. I kako su se odjednom za slobodu zemlje, ti seljaci bez napora, pretvorili u vojnike najhrabrije, najistrajnije, najbolje od svih ... zbog kojih sam gord što sam ih ja predvodio, rame uz rame s vojnicima Francuske \".
HAAHAHAH STOJIM IZA NASEG HEROJA DUDLAKOVICA RECE ZELJO ZABAC I PRISTAVI GA OTPOZADI DUDLAKOVICU
Kojim jezikom pricas @SENTINEL,ne razumijem te ?!