Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A korektno je gurati Nikšića na poziciju premijera sa 5000 glasova? Nemoj zezati Igore. Kadroviranje vam je živi užas i nešto se busate u prsa. Iskreno mi je žao što sam vam dao glas sad kad malo sagledam situaciju. Ne znam je li gora bila SDA ili vi sad. Samo cilj kolege uvaliti na funkcije a državu i narod ko šiša
Hajde ti Igore potpiši,ali da SDP ne bude u vladi,a očekuješ to od Lende...licemjerno.
Trojka se pogubila,i to dobro. Ni sami više ne vjeruju u svoje "istine" u koje su agresivno i sileđijski verbalno ubjeđivali narod. Naša Stranka se pravi "mrtva","umrla"!Nigdje ih.SDP se zabavio sam sa sobom.NiP koji je još uvijek najagresivniji omlohavio Ali ne odustaju,Zašto?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U zadnjih 20 godina SDP je 2 puta vodio vladu FBiH i bili dio drzavne vlasti. Prvi put su pristali na asimetricna rjesenja za Dom/Vijece naroda, i izglasali Zakon o prebivalistu. Drugi put izazvali bunt gradjana da su gorile drzavne institucije. I lik mrtav hladan prica kako drugi unazadjuju drzavu. Nema vecih stetocina od komunjara...
Lose sluge, losih gospodara...
Nevjerovatna drzava
Rješenje je Igore da se Vlada FBiH bira kroz većinu u Domu naroda kao i predsjednik i potpredsjednici, jer se tako osigurava pravedna zastupljenost konstitutivnih naroda.
Sad horski nastup botova hdz I ovih 8-7-6-5-4-3 samo je jedna sda stranka kriva NAMA ĆE herr Schmidt donijeti zakon za mi sjedimo u fotelje o kojima mnogi maštaju ohohoooo ne bitno na kome je njiva.
SDP nikad nije ni bio u SDA-ovim opancima. Dva puta je SDP nametan od strane tzv MZ, a nikad pojedinačno nije imao najviše glasova. Sada Njiva glumi većinu iako je ta većina nasilu sastavljena od krušaka, jabuka i krompira. Pogotovo je Mr. Njiva legitiman da predvodi tu vlast - kad od glasača nije dobio ni Kompenzaciju. Zato je on sve dionice stavio na Marfija (Šmita) - to su jedini njegovi glasači kod kojih sigurno prolazi.
A dok je to četiri prethodne godine radio vaš koalicioni partner Čavara (HDZ) bilo je uredu?
Javlja se onaj što je popljuvo vlastito mišljenje.Neću potpisati,pa za sedam dana potpiso.
Vi komunjare ste teska VANA..NO ...
STOJAN covjek koji se 20 godina Povlaci po poslanickim Klupama i uzima narodne pare !
Sto bi rekli stari ljudi Njima kad tad Geni Prorade a izgleda da su Stojanu Proradili !
Ovo sto vi radite je Prodaja Drzave i Naroda ! Hebo vam Gazda Covic mamu Izdajnicku
Ee baš mu ti reci ljigo jedno Odbio si potpisati isto kao i on A onda je Čović izašao i rekao potpisaće Igor u ponedjeljak I tako je i bilo E to je korektno nema šta
E ti ljudino, obraz, princip, sanja vaka naka, sarajevo u dusi...da te ne cujem..ti si svoje reko
Stojanović i Bradara očekuju da im politička konkurencija isporuči vlast serviranu na tanjiru. Bez pregovora, bez dogovora, bez kompromisa. Zašto? Zato što se uzdaju u Šmita i Myrphyja.
Hajde ti Igore potpiši,ali da SDP ne bude u vladi,a očekuješ to od Lende...licemjerno.