Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IGOR SINONIM ZA KARAKTER
Sinonim za covicevog potrcka, a bosnjonl voli da drugi vlada sa njim
“Ma nek je on masala general i nek je u sda pa moze da radi sta hoce, halal mu bilo brat nas”… IGOR JE GOSPODIN ZA SVE VAS BOTOVE I VASE NARUCIOCE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje ti je šef Čović ??
Pusti Čovića da priča za tebe, kad ćeš šta potpisati, nemoj se mučiti sa izjavama
A nije bio vama šef zadnjih 30 godina kad ste mu davali 6 ministarskih pozicija. Kako vas mrzim, mali zeleni termiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E čuj onaj ko dođe na proteste je protiv građanske države? Po ovom mentolu ispada da se HDZ bori za građansku državu jer upravo zbog njih zaobilaze klub Bošnjaka. I kad skontaš da ovaj lik nema nikakav politički kapital osim to što je Srbin, da u karijeri ništa uradio nije, i to da su ga SNSD i HDZ delegati izabrali, sve ti bude jasno. Kakav šljam.
Laki je malo nervozan
Sad bakire posalji policiju kao sto si poslao na borce nek to poravna !
Kako bestidno lažu!
no princip men, islamofob, nečovjek bez karaktera i takav da nam kroji sudbinu i da vlada ?? izdajnička bagra nas ubjeđuje da se dodick promjenio da je uzp hdz za građanski princip, ha ha ha jadni ste vi izdajnici, lažete sami sebe i pokušavate narod slagati, nećete dokle hoćete izdajnici
SDA Miljackom plovi,doviđenja zlotvori 👋👋👋
Stojanovic izdajnicko pasce, za ministra policije potpisao lika koji pistoljima tuce narod. Paeto izdajnicko!
Nisu oni znali da si ti vise bianco odluka potpisao :D
vlast je slatka ali i prolazna prohujalo s vihorom
Svi ste vi klosari, ko vas je. be sve ima Njemacka pa se vi natezite koliko hocete.
Sto je nisi deminirao birac prekaljeni...mrs.
Igore kako si promjenio misljenje od nema potpisa do toga kad Covic kaze potpisat ces u ponedjeljak sto si i uradio
Stojkeee ne daj se :)
Pizdo
Kao izdajnici dolazite na vlast, podrzavate krsenje ustava nekog njemca koji je propao u svojoj drzavi... jos se radujete kao ovo je normalna stvar kao popit kafu... iskreno ako vidim nekog od vas na ulici ide pljuvanje po faci fuj za 5000 KM ste prodali obraze i drzavu!