Protest poljoprivrednika TK
0
Stojak: Tražimo da nam saniraju štete
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba vam sve propast\' kad ste prokleti. Svi vi posijete psenicu i sami pustite da sve propadne namjerno jer vam se vise isplati traziti poticaje... Svi ste vi mraka jedna ista kao i ti sto vam daju poticaje! Imas li kombajn? Ima li iko u selu kombajn za branje zita i kukuruza!? NEMA!!! A godinama uzimate poticaje. Koliko ste kila brasna napravili??? Mamu vam lopovsku svima!!!
MATO STOJAK IZ BRESAKA JE NAJVECI LOPOV I PREVARANT KOJEG SVIJET POZNAJE. STO SE MENE TICE ZABOLI ME I DA VAM PROPADNE I ROD I UROD A POSEBNO POTICAJ.
dobar mu onaj "Ursus" traktor!