Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas se slatko nasmija Nurooo...Legenda si...Pocasti nas jos kojim dozivljajem iz sehare sjecanja ;)
Ti si Nuro gospodja tj hanuma s Bozijim darom ne samo da lijecis ljude nego i da pises .Sudeci po komentarima ocito te preko 95% \"citalaca \"ovdje ne razumije ali zbog oni par procenata koi ipak znaju\" sta je pisac htio da kaze\"samo nastavi...
sranje od teksta
procitati obavezno Amanet od Nure Bazdulj Hubjar, ta me knjiga toliko dirnula da sam i sada fasciniran stilom, poentom, itd... morat cu je ponovo procitati.
Procitah na Wikipediji za Nuru \"Saradnik je dječijih listova \"Male novine\", \"Lastavica\", \"Vrelo Bosne\" i \"Palčić\", te časopisa \"Most\", \"Odjek\" i \"Bosanska vila\".\" Sada razumijem citateljstvo koje stuje Nuru, ali takodje a i ono koje je ne voli.
Sada procitah ovaj tekst od Nure i sljedeci put cu bjezati sto dalje od bilo kakvog teksta koji je povezan sa ovom autoricom. Citaljuci Nurin tekst shvatam koliko su kilometrima daleki nasi svjetovi i poimanje stvari u zivotu.
Ne mogu da vjerujem da nekome paše ova Nura. Ovaj portal je objavljuje samo da bi iznervirao ljude sa zdravim razumom koji nekad svrate na ovaj portal. Najbolje je ignorisati Nuru i njene glu po sti (mada to nije nimalo lako, jer ignorisanjem gluposti glu pa ni ma dajemo podstrek) pa ćemo možda tako \"doći do mozga\" onih koji joj daju prostor.
Kod nas stvarno svako sebe moze nazvati piscem ili knjizevnikom...
Bože sačuvaj komentara. Ne vidim razloga za takav način pisanja istih. Književnica vrlo dobro radi svoj posao i ona je toga svjesna. Sasvim je drugi padež što ličnosti većine komentatora nisu razvijene do te mjere da shvaćaju pravu vrijednost književnog stvaralaštva.
Bog zna i kakvi smo bez odjece, pa zasto ne hodas gola Ferhadijom?
ne bacaj bisere pred ...
Odlican tekst, odlicno za bijeg i ovih \'today\' problema stvarnosti.. Hvala Vam.
sudeći po ovom tekstu, nije ta ratna boba bila jedina koju je g-đa zgutala u životu.
Ovi kritičari su dole obični k.u.r.t.oni koji dalje od mekteba nisu pročitali...kretenčine, čitajte malo veše pa vam ovaj narativni dio bude imao smisla, pr.deži.
Odličan tekst nisam pročitao ima decenija
pa kome se ne svijda neka ne cita, ha ya..