Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma taman ima hefta vise da se pojedine partije potrude da malo vise slazu... Kuku nama...
Crni ce nama biti ovi izbori,vec sad su nacionalne stranke pocele da trose znatne sume novca da bi pridobili gradjane da ih podrze,akko je to bilo i dosadasnjih 20 godina,samo sto su gradjani konacno uvidjeli neke stvari,pa mislim da od toga nece biti nista.Nama ovi izbori vise nisu ni potrbni kad znam oda ce obmanama opet nacionalne stranke preuzeti vlast i nastaviti sa unistavanjem.
kako god izbori ce samo zabetonirati sadasnje st(r)anje...
HDZBiH, PDP, SDA, SDS i HDZ 1990 misle da nam je malo lopovluka i neimaštine pa su još odlučili da se ujedine i unište nas definitivno, ne trebaju nama izbori, nama treba konopac da se objesimo!
Predlazem da se ukine glasanje za zastupnike u skupstinama u drugim tijelima. Jednostavno treba napraviti izbore za petorku, sestorku ili sedmorku, a ovi zastupnici dzaba primaju plate kada ionako moraju glasati sta im kazu mentori (petorke, sestorke, sedmorke). Tako jedino mozemo ustediti novac, a rezultat je isti.
Kud nema Hitlera na listi da glasam za njega