Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta ce besposlicari neko kritikovati sve i svakoga, ko ih j....!!.....Kljujic je pozitivac i mislim da je dobar potez sto se priikljucio SDU jer je to stranka sa patriotama i pozitivnim licnostima BiH. Imaju moj glas u oktobru....... nek crknu dusmani BiH!!!!!!!!
Vijest je super, neznam sto ovi nasi zohari sve zivo kritikuju pa i njega. Nijedan skandal nije imao sa korupcijom i slicnim stvarima, a obavljao je svoju funkciju dostojanstveno kao rijetko ko. Pa vi ste navikli na Covice, Dodike i Tihice sa svojim aferama za ovo i ono,a znate se zaliti. Ako vam Kljuic nevalja onda niste nista bolje ni zasluzili od ovih sto su na vlasti, trpite i sutite.
nešto ga ovi smrdljivi srbi ne vole koliko vidim po komentarima, ne znam zbog cega?
Pravo dramaticna vijest. Pepi Kljujic u SDU (sta je to?) a bogami i Gerald u Realu, mashallah. Majke Vam, koga to jos zanima dze se ovaj gugo prevrtaner sada izvrno.
@prd i @ero baš tako...smrdo nevidjen..
Svaka čast PRESJEDNIČE....legendo Bosansko-Hercegovačka......Konačno da ija izadjem na izbore
@prd Odobravam..Mislim da je on otac od Sejde Komsica zvanog Zeljko..
Ako postoji dno dna u politici onda je ovaj nikogovic dosegao to dno..Od Titovog pionira, preko sekretara KPj do neke SDU..Za svako vrijeme ovaj licemje ima kapu koju stavi na glavu...Najljigaviji stvor u BiH politici koji bi trebao da lezi u hagu zbog zlocina koji su pocinjeni u BiH, obican sluga i ulizica Harisa Silajdzica...
Fuj kakav je i rodjena mati bi ga pljunula...
Kljujic i kapaciteti :)))))))))) za sta? Za kockanje i sljokanje :))))))))) matori lazov i prevarant je nasao novu zrtvu he he he.
ha, ha, ovaj bjedni, propali sahovski reporter taman i treba Bolesnoj i Hercegovini, dok ga nije uhitilo
Ping-Pong
Fin covjek, fina vijest.
Ovo mu je jedno petnaesta stranka. Može ga kupit ko god hoće. E, oće se i počastiti ovih pot.urič.kim otprdkom...
prije rata, na pocetku politicke karijere ovog sam covjeka skoro pa obozavao. zaista je svaka njegova bila zlata vrijedna. danas da ga sretnem spuco bi mu sljagu slatko ko nekom nasilniku i kriminalcu.