Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek je zaista jedna intelektualna i ljudska gromada. Pored ovakvih kao sto je on koji su gurnuti na marginu drustva, nama i dalje vladaju neki kvazi fasisti i nacionalsti sole nam pamet i unistavaju sve sto dotaknu.
Treba ostaviti RS da postoji nikako ukidat. RS je živo blato. Zadužili su se nek vraćaju kako znaju i umiju. Rasturili su i ono malo privrede . Nemaju banaka. Nek "uživaju "barem 50 godina u RS. Zavrnuti samo federalne finansijske slavine..Ne davat im vise nego zasluže . Ukidanjem RS samo pomažeš ovima koji su uz Generala .To bi im bila nagrada.Jer bi se na taj nacin jeftino izvukli za svih ovih 22 godine. Nek jedu govna koja su sami izasrali.
Covic je prijatelj srpskog fasizma tj Dodika zvanog Milosevic !
https://www.youtube.com/watch?v=-AhwzFu82cM
Jedino rjesenje za mir na ovim prostorima , a o pravda, je bilo presuda Srbiji za zlocine i genocid, a kako to Evropa nije uvidjela sada ima fasizam i u Evropi. Fasizam je zarazan, s izvezen je iz Srbije.
mnogima je neizvodljivo,nemoguće i nerealno da u ovom vremenu ratuju u bosni ili bilo gdje ali se srpski imperijalizam ,četmništvo i sve te sulude ideje mogu ubiti samo ako ih pobjedimo vojnički a to se mora desiti kad tad da bi bosna prodisala i krenula naprijed ,svako druga opcija s govnima nije moguća.......
Pogledas top komentare na ovom tekstu i vidis kako srpski fasizam nije izlijecen... za razliku od bosnjackog.
Bravo Stjepane. Sve što bi se poslije tebe nešto napisalo je suvišno.
Nakon presuda o genocidu MORAJU se poništiti REZULTATI GENOCIDA (SMRT TVOREVINI)! Bosanski srbi,nakon genocida i zločina najgore vrste koje su počinili u Bosni tokom agresije,nemaju više apsolutno nikakva prava niti na JEDAN PEDALJ bosanske zemlje,...Servima pripada onoliko SVETE bosanske zemlje koliko mogu iznijeti na cipelama!
a tek baliluk moj Kljujiću
Ako cemo pravo Kljujicu nije ni vas ustasluk.
Jadan ti je komentar.Ovaj čovjek je čitav rat proveo u BiH. Uradio je za BiH vise od pola ovih na vlasti.
Moj komentar nema nikakve veze sa Kljujicevim politickim djelovanjem, ne znam sta je tebe toliko pogodilo. Napisala sam sto je istina a ti je poreci ako mozes.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sada, 20+ godina poslije, mislim da je svima na Zapadu jasno da je Srbija trebala biti do kraja vojno potucena i okupirana. Kad im je ugladjeni picousti cetalj, mozete misliti kakvi su ovo što se ne znaju pretvarati. A mediji su im ko 90-ih ...
Kandiduj se Stjepane da nam budeš Predsjednik Države !
Politika Milosevica kao i Kadijevica je bila nakaradna, no nije bila i JNA. JNA od 5.Maja 1980 pa do raspada exYU vise joj lici naziv "srpska vojska u nastajanju". Ni Kadijevic a ni Mladic nisu imali kodeks oficira JNA vec kodeks oficira srpske vojske u nastajanju podrzana od srbo-cetnickog imperijalizma.
A sta cemo sa islsmskim terorizmom i fašizmom. Gdje je tu pravda i kazne za muslimanske zločince
TAKO JE STJEPANE LEGENDO ZIV I ZDRAV BIO NA ISTINI