Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga jos briga za usmrdjenu Bosnu i bosnjake .
Džabe ste krečili. Dođite malo kod nas u zapadnu Hercegovinu pa mi recite iskreno postoji li tu nekakva Bosna.Makar,nazire li se? \"De jure\" možda, \"de facto\" nikako!
Stipe Kristo na mom k.. vristo, a mogla bu i Vedrana
Jooj baliye kad vam Hrvatska uvede vize sad dje cete onda ? Ha ha ha ha
Volim Tutinu i Štelinu kitu više nego išta na ovom svijetu...nažalost kako su oni trenutno nedostupni, zadovaljavaju me bivši gnojovnici, ispričavam se, bojovnici brigade Ante Bruno Busic...je.bu me svi odreda i sjajno je....
Pliva patka pliva guska hrvatska ce biti turska!!!
Ne brini Vedrana , svi ti muslimanski koljaci ce biti kaznjeni za svoja zlodjela . Nije daleko to vrijeme . Ni trag im nece ostati .
Ja inače preferiram samo živo meso
e moja vedrana,ima i više tih poklanih hrvata,al štaš ima se može se iliti hoće mi se može mi se
Pa istinu vam zenska kaze . Sta se bunite . Bas niste nimalo samokriticni . Morate na prevaspitavanje ako hocete prikljucenje normalnom svijetu , :)))
vedrana,a tebe treba jeb.t pod hitno
Evo vidite, pravda je nekad spora, ali ipak dostižna. Činjenica je da neće SVI biti uhapšeni (vidite po pojedinim zločincima iz WW2 posljednjih godina), ali NJIMA ostaje da žive sa svojom savjesti. MI, građani ove zemlje trebamo to lagano stavljati u domen zakona i posvetiti se budućnosti. Zločinci u zatvor, a zakonskom regulativom uvesti kazne za negiranje zločina-genocida i lažno optuživanje cijelih etničkih zajednica za genocid. Recimo, ovih par prethodnika bi trebalo angažovati prilikom izgradnje auto-puta, fabrike, za rad u tekstilnoj industriji (pošto ima i dama) i problem riješen.
Duvaj ga Vedrana
Je je , sigurno ga hapse zbog 80 poklanih Hrvata iz Bistrice 1993 godine od strane pomahnitalih muslimanskih bandi . Sramite se stoko jedna . Sve vas treba ocistit i poslat odkud ste dosli , jer ste obicni karcinom za bilo koje normalno drustvo .
vedrana,dok to povijest dokaže svi tvoji heroji će biti naguž.ni u zenici,nego gdje je onaj što se potpisuje s hvo,uskoplje