Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci BiH nije u mogucnosti nabaviti vakcine svojim gradjanima, ali je zato u mogucnosti da tri predsjednika odvojeno sa tri limuzine idu na isti sastanak........SRAM VAS I STID BILO
Daje vlast trebala nabaviti nova auta, to bi se desilo preko noci, u tom polju su specijalci..
11000 za Sarajevo a ostalo ravnomjerno po kantonima ?
Boga mi, ni jednu ne kupismo
Zašto na svakoj objavi o MHE postavite zabranu komentara, ko vas plaća? Nećeš Bičakčiću! Nazvat stanovnike doline Neretvice plaćenicima i očekivat ljubav, zahebi si se. Tek sada nema šanse, ponosni su to ljudi da bi se tebi povinovali!
Ova klix gamad brisu nkrmalne komentare, ostavljaju ratnohuskacke, nedaju komentare na takve teme, a vrijedjajubljude treba ovu bagru tuziti, i ukinuti ovaj fasisticki portal
Može sve, samo nemoj da moramo platiti. Sramota me je odakle dolazim.
Ovim tempom,bih gradjani ce zavrsiti vakcinaciju za nekih pet godina.
radujte se mosne, stigla sadaka
Kap za kap. Baš kao na ovoj slici.
Dosta za lijevu stranu Bulevara
znači fadilova nijedna još nije stigla
Jel ovo preko fadila ili onako?
Sadaqah
Hvala Fooodile, Sebi, Žućo, Fikro, i svima iz SDA. Marvo jadna nesposobna ni jednu jedinu vakcinu niste uspjeli nabaviti!!! Naučili od Alije i hanume mu samo na sadaku.
Elhamdulillah
neam pojma