Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RELISTO G.O.V.N.O. SRPSKO NE MOZES TI BEZ OVOG BOSANSKOG PORTALA KO\' STO SMRDE NE MOGU BEZ DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE
\'\'Zima ,zima e pa sta je, ako\'j zima nije lav, zima ,zima pa neka je, ne boji se ko je zdrav .............................\'\' A sta moze zima Bosni, sta joj moze,sta joj sm\'je, rasturit je u dva d\'jela, eto to je to je sve. Ko ce da mi Srpsku dirne, nek je dirne ako sme.
kalendarski jeste jesen,ali realno,zima ce doci mnogo ranije!
Odgovor> ...a realista pogibe od prvog ispaljenog metka, te posta bezimeni Servski junak
realisto genocidasu rehoh ti vec jednom;odhebi sa ovog portala , kopile genocidno!!!!!!!!!
Popij sine teblete, terapija je s razlogom tebi data.
\'\'Raskaljani puti,kisoviti dani, lisce vene-zuti na okisloj grani. Odbjegle su laste,daljina ih skriva, noc sve vise raste-dan sve kraci biva. Vrh polja i njiva sva priroda spava, pala magla siva-dosla jesen prava\'\' Ovo je mogao samo da napise Srbin. Pitanja: 1-Koliko ce da traje jesen u BiH ? -Odgovor- Do Mitrova dana. 2-Koliko ce trajati zima u BiH -Odgovor-U zimu se raspada BiH na dvije pole R.S.+M-H/F, R.S.dolazi proljece ,a M-H/F u k.u.r.a .c odlijece.